Jómagyar.hu termékek

Adalékanyag mentes és 100 %-ban magyar, a magyar munkahelyekért!

A kosár üres    Kosárhoz
Hidegen_sajtolt__4fcef52429174.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar.hu hidegen sajtolt mákolaj 0,5 l

Mindig maximum 1-2 hetes mákolaj, ugyanis 1-2 hetente van préselés a szintén nálunk kapható magyar mákból. Az ország egyik legjobb mákolaj ára.
Fogyasztói ár2 400 Ft
Cikkszám: 0116
Termék elérhetősége: Raktáron

Jómagyar.hu mákolaj 0,5 l - Ár 2400 Ft 

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír, sőt a legújabb mérérések szerint a mákolajban 0! a Kalcium és Foszfor tartalom! Sokan pozitívan számolnak be a hatásairól, azonban ez vagy a placebo hatás vagy egyéb, esetleg enzimatikus reakció lehet. Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mákmag.

Friss vélemény mákolajunkról, ennél jobb reklám nem kell

"Kedves Felesége, Bernadett úrhölgytől megkaptam az általam rendelt 3 üveg mákolaj-költeményt. Tisztelettel rendelek 2 üveg fél literes kiszerelésű hidegen sajtolt mákolajat, amit szombati napon a korábban látogatott piacon átvennék térítés ellenében!" T. L.

jomagyar csomag_700

Ha még jobb áron szeretne mákolajat, akkor : Jómagyar.hu mákolaj+szőlőmagolaj+őrlemény csomag

A mákolaj néhány jellemzője

Színe világossárgától a sötétebb sárgáig terjed, íze, illata jelegzetes. A mák igen nagy kincs a magyar – és környékbeli országok étkezési    kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú  felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai tették közkedveltté. A mákolajnak nagyon előnyös a zsírsav összetétele, hasonlóan a lenmag olajhoz vagy a kendermag olajhoz. Kép: a mákolaj, szőlőmagolaj és szőlőmag őrlemény (már tasakban van)

A mákolaj jótékony hatásai

Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedési folyamatokat. Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően segítségével megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Jótékony a sebek gyógyulásában. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató hatású.  Mivel a mákolaj nem gyógyszer csak egészséges táplálék, a hatását nem máról holnapra, hanem hosszú távon fejti ki.

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír. Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak.

Étkezési tanácsok csontritkulás esetén


Kimondottan javasolt a méz, mák, savanyított tejtermékek, joghurt, aludttej, kefir, túró, a sütőtök, szezámmag őrlemény vagy egész mag,, fehér- és vöröskáposzta, cékla, retek, búzacsíra, lucernacsíra. 
Javasolt ebben az esetben is a növényi alapú étrend, melynek során kiemelt szerepet kapjanak a magas kalciumtartalmú élelmiszerek. (káposztafélék, petrezselyem zöldje, szárazbab, mandula, paraj, sóska, szójaliszt dió, mák, banán). A sajtokban szintén sok kalcium van, de mellette magas a fehérje- és zsírtartalmuk is. 
Gondoskodni kell a fokozott A-, B., C., és E-vitamin bevitelről, elsősorban az étellel-itallal, egyes esetekben tablettával is segíthetünk, a személyes helyzet ismeretében. Kerülni kell a hús, ömlesztett és zsíros sajtok, tojás, kakaó, csokoládé, valamint a finomított cukor és a koffeintartalmú italok.

Jómagyar.hu  mákolaj 0,5 l - Ár: 2400 Ft

Figyelem a weboldal félelmetes cookie-kat használ..

Többet

Értem

Ez a kötelező felhívás arról, amit mindenki tud: cookie-kat használ a program a weboldal, mint minden oldal földön...