COVID-19 Alltest nyálteszt 1 db
COVID-19 Alltest nyálteszt 1 db
2 250 Ft

COVID-19 Alltest nyálteszt 1 db

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy kvalitatív membránalapú immunpróba a SARS-CoV-2 antigének kimutatására emberi nyálmintában.

2 250 Ft
Részletek

COVID-19 Alltest nyálteszt 1 db Ár:2200

Az ALLTEST COVID-19 antigén önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

Otthoni öntesztelésre engedélyezett antigén gyorsteszt - nyálból.

Nyálmintából végezhető teszt
Gyermekeknél is könnyedén használható
15 perc alatt megkapjuk az eredményt
Ezt a tesztet otthoni felhasználásra tervezték olyan tüneteket mutató egyének számára, akiknél felmerül a COVID-19 fertőzés gyanúja. A teszt a páciens által, önállóan összegyűjtött nyálmintából dolgozik. A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) csak előzetes eredményt ad, a végső megerősítésnek klinikai diagnosztikai eredményeken kell alapulnia.

Működési elv:

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy kvalitatív membránalapú immunpróba a SARS-CoV-2 antigének kimutatására emberi nyálmintában.

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Teszt tartozékai:

Tesztkazetta
Pufferoldat
Hulladékgyűjtő tasak
Mintagyűjtő eszköz
Használati utasítás
Figyelmeztetés!

1. A teszt elvégzése előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót. 2. Kizárólag in vitro - külsőleges - diagnosztikai célú önellenőrzésre. 3. A teszt csak egyszer használatos. A lejárati idő után ne használja fel. 4. Ne egyen, igyon vagy dohányozzon azon a helyen, ahol a mintákat vagy a teszteket kezelik. 5. Ne igya meg a készletben lévő pufferoldatot. Óvatosan kezelje a puffert, hogy bőrre, szembe ne kerüljön. Ha mégis, azonnal öblítse le bő folyó vízzel. 6. Ne használja a tesztet, ha a fóliatasak sérült. 7. A tesztelés előtt és után alaposan mosson kezet. 8. Ha az eredmény előzetesen pozitív, tudassa ezt egészségügyi szolgáltatójával, és gondosan kövesse a helyi COVID irányelveket/követelményeket. 9. Gyermekek és kiskorúak a tesztet felnőtt jelenlétében végezhetik el. 10. A használt tesztet a helyi előírásoknak megfelelve kell kidobni.

Forgalmazza:Juvapharma Kft.

Adatok
Cikkszám:
jt-5745
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!