Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Általános szerződési feltételek

1. A szerződési feltételek alapfogalmai
2. Webáruház szerződési feltételek célja
3. A Webáruház-szolgáltatás
4. A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása
5. A vásárló jogai és kötelezettségei
6. Adatvédelem, adatbiztonság

7. Cégadatok
8. Záró rendelkezések

1. A szerződési feltételek alapfogalmai

Minimális rendelési összeg a webáruházban

Jelenleg 1 Ft a rendelési minimum összeg a webáruházban. Ez a Wesselényi piac és a váci pontunk átvételi minimuma (5500 Ft-ig van 250 Ft-os átadási díj!) , a többi átvételi pontra 5500 Ft a minimális rendelési összeg és nincsen semmilyen díj. Csomagot cégünk 7000 Ft-tól küld !

1.1.5.

Saját budapesti ponton át nem vett csomagok költsége

Ha a vásárló lemondás nélkül nem veszi át csomagját bp-i csomagpontunkon, ezzel kezelési költség fizetési kötelezettsége keletkezik, ami jelenleg 500 Ft . (Ezt az összeget FMH eljárás keretében követelhetjük is. ) Munkánk az át nem vett csomaggal: adminisztráció, nyugta/számla kiállítása, csomagolás, kiszállítás, a boltos tárolja a kicsi boltjában 1 hétig, visszaszállítás, ismételt adminisztráció (törlés kiküldése nyugta/számla sztornózása) )csomag “szétszedése”, csomagolóanyag kidobása vagy újrahasznosítása. Az ilyen megrendelések “Törölt megrendelés” státuszba kerülnek. A vevő következő rendelését csak akkor fogadjuk el,  ha az előző rendeléséből keletkezett kelelésí díj tartozását kifizette és írásban megerősíti, hogy az újabb rendelsését már át fogja venni.

Magyarázat

Ne értsük félre! A tisztelt vásárló 14 napos és indoklás nélküli elállási joga az internetes kereskedelemben az átvételtől indul! “Az elállási jog határideje minden esetben 14 nap, amely a termék átvételétől vagy a szolgáltatás esetében a szerződéskötéstől számít.” A fenti kitétel azokra az esetekre vonatkozik, ahol nem mondták le a csomagot és mégsem vitték el az átvételi pontról. Le lehet mondani a rendelést a feladás vagy csomagpontra szállítás után is, de csomagküldés esetén ekkor már kérjük a feladási díjat, mivel az elektronikus ügylet a vásárló döntése következtében hiúsult meg és ezzel kárt okozott vállalkozásunknak. (Felelőtlenül rendelt.)

Foxpost csomagküldéssel át nem vett csomagok költsége

Át nem vett utánvétes csomag esetén webáruházunknak az elolvasott és kipipált ÁSZF-nek megfelelően joga van közjegyzői eljárást indítani vevő ellen, mivel egyre több az ilyen eset. Nem kérünk többet, csak a szállítási költséget, ami 1000 Ft és 500 Ft kezelési díjat,ami tartalmazza a 200Ft-os doboz árát is. Ha valaki ezt nem utalja, akkor a közjegyző díját, ami 8000 Ft… Először levélben kérjük a szállítási díjat. Részletesen az FMH-ról itt: https://www.mokk.hu/ugyfeleknek/FMH-es-annak-vegrehajtasa-FMHVH-az-eljarasrol.php

1.2 A vásárló, vagy megrendelő

Aki a Webáruház-szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Jómagyar.hu internetes felületén regisztráltatja magát és e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.1 A Webáruház szerződési feltételek közzététele

A Webáruház szerződési feltételek vásárló által történő elfogadása a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz regisztrálja magát.

2.2 A Webáruház szerződési feltételek hatálya

A Jómagyar.hu fenntartja a jogot, hogy a Webáruház szerződési feltételeket részben, vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig.

3. A Webáruház-szolgáltatás

A Jómagyar.hu a vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház-szolgáltatást.

3.1 A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető.

Átvételi módok

Saját budapesti csomagpontok

A saját átvételi pontoka beágyazott Google térképen tekinthetőek meg. Részletes átvételi információk szintén ott: https://jomagyar.hu/atveteli_pontok/

Házhoz szállítás általunk

2020 november-decemberi aktuális adatok: Ha nem jelenik meg a szállítási módok között, akkor arra a szerdára/hétre! már nem vállalunk! Decemberre már nem vállalunk! Van Bp-en 5 saját és 44!! Foxpost átvételi pontunk! 25 000 Ft-tól megjelenik a saját  autós házhoz szállítás, de egyedi elbíráslás alapján vállalunk bizonyos címeket!

A Jómagyar.hu termékek e. v. saját magunk által végzett házhoz szállítással  kizárólag a meghirdetett házhoz szállítási területre, ami a Bp. 1-16. kerület (de nem minden része! ) és a Vác-Budapest vonal, ami Vác, Sződliget, Göd, Dunakeszi területekre címzett megrendeléseket fogad el. Saját házhoz szállításnál fenntartjuk a jogot egyes címek nem vállalására! A díj a ” Bp. házhoz 1-16. ker.” menüpontban van aktualizálva. A házhoz szállítás szállítási mód akkor nem szerepel a listában a pénztár oldalon, ha arra a hétre már nem tudunk több házhoz szállítást felvenni,.

Csomagküldés

Csomagküldés a FOXPOST  együttműködésével országosan van, külföldre nincsen! Budapesten az általunk is lefedett 1-16. kerületekbe nem vállalunk csomagküldést, mert ide mi szállítunk házhoz vagy vannak közeli saját átvételi pontjaink ingyenes átvétellel! A csomagküldés árai a “Csomagküldés” menüpontban vannak mindig aktualizálva.

Csomagban nem küldhető termékeink: ezek a termékek törékeny, azaz üveg csomagolású termékek, amik esetében a terméknél pirossal fel van tűntetve, hogy nem küldhető!

Maximális darabszámú termékek

Amely termékeknél van rendelési maximum, mint például jelenleg a mák, bor, dióbél, ott az azért van, hogy a kedves vevő ne “rántsa ki” az egész heti készletet (mert mondjuk meglátta az országosan legjobb árat) és ezzel ne zavarja meg mások ellátását. Kis cég vagyunk,kis raktárral, hetente kapjuk a legtöbb terméket.

Ha ilyen terméknél valaki duplán vagy triplán rendel, fenntartjuk a jogot a 2-3. rendelés törlésére! 

3.2 A regisztrációhoz szükséges adatok  

Vezetéknév
Keresztnév

E-mail cím (felhasználói belépéshez)
Mobiltelefon szám –  Hogy hívni tudjuk, ha váratlan szállítási nehézség lépett fel a visszaigazolás után és házhoz szállításkor a futár..

Jelszó

3.3 Rendeléshez szükséges további adatok

Szállítási cím
Irányítószám
Város
Utca neve
Házszám
Számlázási cím
Cég neve (Ha szeretne céges számlát, akkor az adószám kötelező! Magánszemélynnél nem kötelező!)
Irányítószám
Város
Utca neve
Házszám

3.4 A Jómagyar.hu  termékek e.v. a fent említett adatok tárolásával kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszi

A vásárló a jelen ÁSZF elfogadásával az adatok tárolására, archiválására, és kezelésére a Jómagyar.hu termékek e.v-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan tárolja.

4. A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása

4.1 Általános jellemzők

A szerződés a szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, a jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A Jómagyar.hu termékek webáruházban való vásárlás feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja, azaz ember által visszaigazolja.

A Jómagyar.hu termékek fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. Feldolgozókat, továbbértékesítőket nem szolgálunk ki! Feldolgozók gyártókat és termelőket keressenek meg, mi viszonteladók vagy gyártatók vagyunk.

4.1.2 Akciók kiajánlása

A termékeknél olvasható mennyiségi akciók értelemszerűen arra a termékre vonatkoznak. Magyarázat: sok termékünk duplán szerepel a webáruház két eltérő kategóriájában és az egyiknél van, a másiknál nincsen mennyiségi ledvezmény.

4.2 Regisztráció

A Webáruház regisztráció során a vásárló adatai megadása után rendelkezik a rendelés leadásának képességével. A vásárló a termékkínálatból bejelentkezés nélkül szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti. A vásárló felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni a boltba, ezután a bejelentkezés nélkül kosarába gyűjtött termékeket megvásárolhatja.

4.3 Megrendelés módosítása, törlése

A 2001 évi CVIII. törvényértelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. A Jómagyar.hu termékek a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen (az ügyfélszolgálat elérhetőségein) van lehetőség rendelésének visszavonására.

4.4 Fizetési feltételek

A vásárló Budapesten készpénzben tud fizetni a Foxpost csomagok bankkártyás utánvéttel vehetőek át/ki a csomagautomatákból.

4.5 Sikertelen kézbesítés esetén 

Jelenleg felfüggesztve a házhoz szállítás! Általános kiszállítási határidőnél a szállító FOXPOST két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Amennyiben ezt nem teszi meg, megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és az áru visszaérkezését követően törli.

Ha a vevő hibájából hiúsul meg az átvétel, azaz a vevő a megadott címen és telefonszámmal nem elérhető vagy megtagadja az átvételt, a szállítás költséget a Jómagyar.hu jogi úton követelheti.

4.6 Rendeléskövetési szolgáltatás – Hatályon kívül!

Követni a Foxpost-ot nem lehet, de mennek értesítések az érkezésről, feladásról.

5. A vásárló jogai és kötelezettségei

——————————————————————————–

5.1 Az elállás joga

A vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet-Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülésére a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról videó felvételt készít.

Az Eladó köteles az áru ellenértékének, az igazolhatóan felmerült költségek levonása utáni összegét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. 

Ha a vevő visszaküldi a csomagot, akár hiányos csomag miatt is, azaz nem élt az általunk felajánlott termék pótlásának opciójával vagy a hiányzó termék árának visszautalásának lehetőségével, akkor a visszaküldés díját a vevő fizeti.

5.2 A Jómagyar.hu termékek e. v. esetleges kára

Amennyiben a visszahozott áruról vélelmezzük, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a fenti rendelet értelmében, a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a Jómagyar.hu termékek e. v. követelheti a megrendelőtől. Felek a csomag károsodásának bizonyításaként kölcsönösen elfogadják az Eladó által, az áru felbontásakor készített video felvételt.

5.3 Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

——————————————————————————–

6.1 Adatvédelmi nyilatkozat

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Jómagyar.hu termékek e.v. a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: A vásárló azonosításához szükséges adatokat: a vásárló felhasználói neve, jelszava (egyirányúan elkódolva) és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Jómagyar.hu a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A webáruházi regisztráció – a többi webáruházhoz hasonlóan – automatikus hírlevél feliratkozást is jelent, amit email-ben lehet töröltetni.

6.2 Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló a Webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése:
Egyedi azonosító
E-mail cím
Telefonszám
Jelszó
Név módosítása
Egyedi azonosító
A regisztráció törlését a vásárló a info@jomagyar.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

7. Cégadatok

Jomagyar.hu e.v.

2600 Vác, Tabán u. 40.42.

Adószám: 65829822-2-33

Ügyfélszolgálat: info@jomagyar.hu

Ügyfélszolgálat nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00

Tárhelyszolgáltatónk: Center Webhost Kft., e-mail: support@vcweb.hu

8. Záró rendelkezések


7.2. A jogviszony megszűnése

A Jómagyar.hu fenntartja a jogot, hogy rendelést elutasítson, amennyiben a rendelés meghaladja a rendelhető meghirdetett maximális súlyt, a vevő átutalást választ bp-i készpénzes átvétel esetén, az általunk történő házhoz szállítás esetén általunk nem vállalt címre kéri a vevő a csomagot (ezek az 1-16. kerület külső részei) , a termék belátható időn belül nem lesz készleten, a vevő elfogadhatatlan hangnemben beszél velünk.. vagy a vevő a megadott adatai alapján nem elérhető vagy beazonosítható.

A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig. A vásárló bármikor kérheti a szerződés azonnali hatályú megszüntetését, amennyiben nincs folyamatban tranzakció, és egyik fél részéről sem áll fenn követelés. Ezt személyazonosságának igazolása után tudomásul vesszük, és a felhasználó bolthasználati lehetőségét megszüntetjük a regisztrációjának törlésével.

A Jómagyar.hu termékek fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja.

7.4. A Jómagyar.hu termékek e. v. felelőssége nem terjed ki

A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi, illetve erkölcsi felelősséget nem vállal.

GARANCIA, REKLAMÁCIÓ

Termékeink minőségére a jogszabályok szerinti mértékű garanciát vállalunk. Reklamációt írásban az info kukac jomagyar.hu e-mail címre várjuk.

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra a Jómagyar.hu termékek e. v. természetesen, visszafizetést, vagy cseregaranciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.

Megrendelő jogosult és köteles reklamációját, észrevételeit írásban eljuttatni az Eladóhoz. A reklamációt az Eladó köteles 3 napon belül megvizsgálni, az eredményéről és a további teendőkről írásban értesíteni a Megrendelőt.

Főmenü