Jómagyar hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj 500 ml
Jómagyar hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj 500 ml
3 600 Ft

Jómagyar hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj 500 ml

Ára: 3600 Ft/0,5 l ! Hidegen sajtolt, 500 ml-es vörös szőlőmagból készült szőlőmagolaj. Minősége kiemelkedő, származása ellenőrizhető és 100 %-ban magyar termék. Sötétzöld színe van, íze nem kellemes, markáns, nem egy élvezeti olaj.

3 600 Ft
Beschreibung

Jómagyar.hu hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj 500 ml - Ár: 3600 Ft

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj íze


A szőlőmagolaj ízére az alapanyag nem kellemes íze a jellemző(ugye nem jó ízű a szőlőmag?), nem feltétlenül egy élvezeti cikk, ahogy a szőlőmag sem. Mindenesetre markáns íze van, nem úgy, mint a bolti 1 literes finomított szőlőmagolajoknak,amik ízetlenek gyakorlatilag.

Tehát felhívjuk a figyelmet, hogy bontott palackot  azért, mert "nem tudom elfogyasztani, nem ízlik, "avas"!!!, nem cserélünk vissza. Soha nem avas, mert mindig frissen van préselve!

A vörös szőlő magjából készült szőlőmagolajunk mindig friss, préselés kb. 2 hetente. Lássunk néhány vicces  szőlőmagolaj árat az osztrák és teljesen felesleges argep.hu-on.

Sokan szokták kérdezni, hogy nálunk miért vannak ilyen jó szőlőmagolaj árak. A válaszom ez: nincsenek felesleges kereskedői lépcsőfokok és nem vagyunk kapzsik, plusz Mo. talán legrendesebb gyártójával működünk együtt, aki jó áron jut a szőlőmaghoz, ami egyébként borászati melléktermék.

A szőlőmagolaj egy markáns ízű olaj,  színe sötétzöld! Nem világos sárga, nem ízetlen, mint a boltokban kapható finomított szőlőmagolajok, kb. 2200 Ft/literes ártól: http://www.argep.hu/trend/SZOL/Szoeloemagolaj-1000ml.html

A vörös szőlőmag olaj hatásai:

A vörös szőlőmag kivonat (ez nem az! )ORAC értéke 100 000 körül van, az aszalt szilva rendelkezik 8000 körüli ORAC értékkel, ami már sokszorosa a C vitamin, E vitamin értékeknek. A szőlőmagolaj a közhittel ellentétben antioxidánsokat csak kisebb mennyiségben tartalmaz, mivel a legtöbb antioxidáns nem zsírban oldódó. Az E vitamin pl. zsírban oldódó és van is a szőlőmagolajban 133 mg/100 ml. A vörös szőlőmag őrleményünk magasabb antioxidáns értékkel bír, bemérése megtörtént,a terméknél a jegyzőkönyv megtekinthető.

Belsőleg használva

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj 133 mg/1000 g E vitamint tartalmaz.

-Csökkenti az LDL koleszterin szintet

-erős tumorellenes hatás klinikai vizsgálatokkal alátámasztva( szőlőmag kivonat)

- Erősíti a vérereket és a hajszálereket

- Megvédi az érrendszert a meszesedéstől

- Szívbarát, védi a keringési rendszert a meszesedéstől

- Csökkenti a trombózis lehetőségét

- Kedvező hatása van a prosztatára és az impotenciára

- Nőknél enyhíti a változó kor kellemetlen tüneteit

- Védi a sejteket a káros hatásoktól és gátolja a rák kialakulásának veszélyét

- Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin-tartalmát – növeli a HDL koleszterin szintjét és csökkenti az LDL koleszterin szintjét

- Magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt

- Védi a szemet, segít megakadályozni a szürke hályog kialakulását

- Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen

- Csökkenti az inzulin rezisztenciát

Belsőleg ajánlott naponta egy teás-, vagy evőkanállal fogyasztani.

Külsőleg használva

Külsőleg alkalmazva heti 1-2 alkalommal arcra vagy beteg, égett bőrfelületre is lehet használni. A szőlőmag-olajos masszázzsal rendkívüli eredmények érhetők el. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat állítólag.

Vörös szőlőmagolaj 500 ml Ár: 3600 Ft

Daten
Artikel-Nr.:
00111
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!