Solio Paleolaj 1000ml

Csomagban nem küldjük! Ajánljuk a nálunk megszűnt hagyományos napraforgó étolajok helyett! A Solio Paleolaj sajtolt és szagtalanított étolaj, tehát csak fizikai "finomításos" eljárással készült. Káros Omega-6 tartalma maximum 2 % .

3,17
Beschreibung


Csomagban nem küldjük! Ha beteszi a kosárba, nem jelenik meg a Foxpost.

A termék különleges technológiával készített, omega-6 zsírsav szegényített termék. Ajánljuk a nagyon magas omega-6 tartalmú napraforgó étolajok helyettesítésére. A gyártó leírása szerint 4-szer felhasználható !!

A Magyarországon forgalmazott különböző étolaj termékek Omega 6 zsírtartalma 13-70%, a legkevesebbet a lenolaj és az olivaolajak tartlmazzák, de azok is 15% körül vannak. A Solio terméke maximum 2% -ot tartalmazhat.

A paleolit étrendhez kifejlesztett termék, amelyet speciális napraforgó magból hidegen préseléssel állítunk elő A szagtalanítási és íztelenítési eljárás után a legjobb minőségű extra szűz olíva olajakkal is versenyképes termék. Kiemelkedően magas omega 9 zsírsava tartalma miatt (olajsav) valamint az korábban említett eljárás következtében a termékkel 170°C fokon 3-4 szer lehet sütni, nem habzik és intenzíven átveszi az ételek ízét, zamatát.

 

Nem tartalmaz omega 6 káros zsírsavat még a megengedett 2 %-os mértékben sem.

 

 

 

 

 

Daten
Artikel-Nr.:
467843-2
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!