Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 2000 Ft
Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 2000 Ft
2 000 Ft

Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 2000 Ft

Ára: 2000 Ft! Csomagban nem küldjük!  0,5 literes (500 ml) homoktövis velő bomba áron. Színe, sűrűsége ideális. Ára 2000 Ft! Betétdíjas termék: elmosva használható tetővel 40 Ft a betétdíja! A homoktövis bogyó tényleg hatékony immunerősítő! Ezt vevői és saját tapasztalat alapján állítjuk.

2 000 Ft
Beschreibung

Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 2000 Ft

Csomagban nem küldjük, ha beteszi a kosárba, nem jelenik meg a Foxpost.

Budapesti partnereinknél kapható, térképen láthatóak, telefonszámmal együtt:

Mintaboltunk: 11. ker. Eszék u. 2. (2000/950 Ft)

Kórház u-i vásárcsarnok: 1035 Budapest, Kórház utca 37-41.  D-K-i bejárat mellett Vesav Kft. (eltérő ár)

15. ker. Wesselényi u-i piac/csarnok vecsési savanyúságos (eltérő ár)

 

A 2 dl-es termék után már van 0,5 literes homoktövis velőnk is. Fontos a homoktövis velő vásárlásakor: a színe legyen minél élénkebb narancssárga. Ez a kíméletes feldolgozásra utal. Amelyik barnásabb színű, az bizony több hőt kaphatott vagy régóta áll a polcon. Egy esetben még lehet sötétebb a színe, de az egy pirosas irányba megy el, ha olyan fajta van a velőben, ami pirosas bogyókat tartalmazott. A homoktövis bogyó víztartalma 80 % körül van, ezért nem jelent feltétlenül rosszat (hígítást), ha hosszú, mozdulatlan tárolás után a rostokat tartalmazó olajos és sűrűbb része felül különválik és alul egy hígabb, átlátszó sáv alakul ki.

A különböző velők sűrűségét a passzírozás során/után kiszűrt rostok aránya határozza meg! Ha egyik cég finomabb szűrővel dolgozik, akkor lesz hígabb a velő. A mi gyártónk arra lett megkérve, hogy ne legyen túl híg, mert akkor sokan arra gondolnak, hogy hígítva lett a homoktövis velő.

A mi velőnk nem válik szét különböző frakciókra hosszabb állás után sem, bár volt már olyan, amikor kicsit több rost lett belőle kiszűrve, hogy szétvált. Mint az almalé vagy egyéb gyümölcslevek. Ettől nem kell tartani, ez elsősorban esztétikai kérdés, nem minőségi hiányosság.

Mivel a palackozáshoz használt homoktövis velős üveg elég drága, ezért az 5 dl-es kiszereléssel elég sokat tudunk spórolni. Ezért érezhetően jobb az ára, mint a 2 dl-es kiszerelésűnek.

A homoktövis bogyó és velő tényleg hatékony immunerősítő, amit sok éves vevői és saját tapasztalat alaján állítunk.

Nálunk jelenleg a 0,5 l-es vagy 500 ml-es homoktövis velő 2000 Ft-ba kerül!

Daten
Artikel-Nr.:
8876
Ergänzende Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!