I. osztályú dióbél 2 kg

Novembertől lesz újra! Megérkezett a 2022-es dióbél (2022.11.05.)!   Átvehető 5 budapesti átvételi pontunkon vagy küldjük csomagban Foxpost-al. A boltokban 5500 Ft a minimális rendelési összeg, csomagot 7000 Ft-tól küldünk.

6 000 Ft
Beschreibung

I. osztályú magyar dióbél 2 kg  Ár: 6000 Ft  (3000 Ft/kg)

A képek az első szállítmányról készültek, a jövőben kis eltérésel leshetnek a szállítmányok között! Nem tudjuk és akarjuk a képeket állandóan frissíteni. 

Ez a dióbél ellenőrzött magyar élelmiszeripari üzemből származik. A dióbél illatos és megfelelően száraz. Gépi töréssel törték, majd portalanították. 

Ha kisebbet kiszerelésű dióbelet szeretne, kérjük rendeljen itt 80 dekásat ! Foxpost-al csomagautomatába küldjük országosan közel 800 pontra, de házhoz is lehet kérni.

Ugyanaz az I. osztályú, finom, magyar dióbél, mint a 80 dekás 3200 Ft/kg-ért.  A termék részletezése tehát ott.  20 %-a feles dióbél, színe sárgás, világos kategória. A dióbélnek kellemes, friss dió illata van.

A dióbél színének kérdése nagyon szubjektív dolog, hivatalos magyar/UE-s szabályozás is van, amit a 80 dekás terméknél lehet olvasni. De mivel nem festményekről beszélünk, ezért legyen elsődleges vizsgálati szempont az íze! Mivel a dióbél felhasználása 99%-ban darálva történik, ezért számunkra kicsit érthetetlen a "fehér" legyen, és a "csak feles legyen benne" igény. Én például már rájöttem, hogy a friss, magyar dióbél esetében a sötétebb szemek gyakran finomabbak, mint a világos dióbél darabok, ugyanis édesebb az ízük, a besűrűsödött cukortartalom következtében!!

Daten
Artikel-Nr.:
aszalt-20580
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!