Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml
Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml
1 100 Ft

Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml

Paradicsomot, Jalapeno + Habanero chili paprikát, vöröshagymát, fokhagymát tartalmazó közepesen erős chili szósz. Hamarosan többféle chili szószunk érkezik! Ára: 1100 Ft

1 100 Ft
Beschreibung

Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml Ár: 1100 Ft
Paradicsomot, Jalapeno + Habanero chili paprikát, vöröshagymát, fokhagymát és sót tartalmazó közepesen erős, első chili szószunk. Tartósítószert nem tartalmaz! Ízlés szerint sózható!

Természetesen saját őstermelői termékünk, Facebook oldalunkon sok kép látható a termesztéséről. Tartósítószert nem tartalmaz, tehát eltarthatóságát a hőkezelés adta meg. Ez azt jelenti, hogy hasonlóan a dzsemekhez, savanyúságokhoz, ha sokáig nem használjuk, kisebb penészedés előfordulhat. Mi inkább ezt választottuk, mint a Natrium-benzoátot.


Mennyire erős? Nos, ahogy azt feltüntettük, ebben a chili szószunkban a paradicsom mennyisége a legnagyobb.

De ez ne tévessze meg! Figyelmeztetés! Nagyon erős! Hideg ételhez 1-2 csepp, főtt ételnél is nagyon mértékletes adagolás ajánlott, különben lehet, hogy a szemétben köt ki az étel!

Felhasználása, adagolási ajánlás: javasoljuk, hogy előszörcsak 1-2 cseppet tegyen a hideg vacsorája egyik porciójára (katona..:) ) Innentől kezdve már több fogalma lesz, lesz viszonyítási alap.

Főtt ételnél például, 1 félmokkás kanálnyi már izzasztóvá teszi az adott főtt ételt. Tehát elővigyázatosan járjunk el!

Összetevők: paradicsom, Halapeno, Habanero Orange és Red, vöröshagyma, fokhagyma,só.

NÉBIH létesítményazonosító: NEBIH6011174022

Kistermelői reg. szám: 12-6T-154

Daten
Artikel-Nr.:
chili001
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!