JutaVit Omega-3 Cardiovascular 1500 mg 60 db
JutaVit Omega-3 Cardiovascular 1500 mg 60 db
5 600 Ft

JutaVit Omega-3 Cardiovascular 1500 mg 60 db

Ára: 5600 Ft! JutaVit Omega-3 Cardiovascular 1500 mg 100 db termék szív-és érrendszeri betegségben szenvedők részére Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) nagy mennyiségben tartalmazó étrendkiegészítő.

5 600 Ft
Beschreibung

JutaVit Omega 3 Cardiovascular 1500 mg kapszula 60 db Ár: 5600 Ft

 

A JutaVit Omega 3 Cardiovascular 1500 mg EPA 600mg, DHA 450 mg terméke, szív-és érrendszeri betegségben szenvedők részére Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) magas mennyiségben tartalmazó étrendkiegészítő.

 

A normál vérnyomás fenntartásáért! A szív megfelelő működéséért! A vér normál triglicerid szintjének fenntartásáért. A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyagok táplálkozás melletti kiegészítő bevitelére.

Hogyan készült?

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

Mennyit szedjek?

A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás kb. 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható. Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

Összetevők 1 kapszulában:

  • EPA 600 mg

  • DHA 450 mg
Adagolás: Felnőtteknek napi 1, 2×1 vagy 3×1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható.

A készítmény folyamatos megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. Javasolt a kapszulát/kapszulákat étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Összetevők: halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin, víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

Figyelmeztetés:

  • A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó!

  • Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

  • A termék halolajat tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel hal eredetű élelmiszerek fogyasztása során!

  • A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyag-forrásként nem használható.


Tárolás: Szoba hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.


A JutaVit Omega 3 Cardiovascular 1500 mg kapszula 60 db ára nálunk 5600 Ft!
Daten
Artikel-Nr.:
jv-10601
Ergänzende Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Ähnliche Artikel