JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray 100ml

Ára: 1850 Ft. Jutavit Izotóniás tengervizes orrspray 100 ml a mindennapos higiénia és orrápolás érdekében felnőtteknek és gyermekeknek 6 hónapos kortól.

1 850 Ft
Beschreibung

JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray 100 ml Ár: 1850 Ft


Már nem kell külföldi és drága, TV reklámozott orrspray-t használnia!

Izotóniás tengervizes készítmény a mindennapos higiénia és orrápolás érdekében felnőtteknek és gyermekeknek 6 hónapos kortól.

A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték. Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején.

Kiöblíti az allergén és egyéb porokat, valamint megkönnyíti a légzést.
Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását terjedését.

Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását, terjedését.

Felhasználási javaslat:
- az orr mindennapos higiéniájának fenntartásához
- száraz orrnyálkahártya esetén
- nátha, arcüreg gyulladás és szénanátha esetén
- fertőzések és allergia során kialakult orrnyálkahártya és bőrirritáció megnyugtatására
- kérjük, használat előtt olvassa el a csatolt használati útmutatót
- tárolja szoba hőmérsékleten

Adagolás:
Felnőtteknek naponta két-három alkalommal 1-3 befújás mindkét orrlyukba.
Gyermekeknek 6 hónapos kortól naponta két-három alkalommal 1-2 befújás mindkét orrlyukba.

Összetétel
Atlanti óceánból származó természetes tengeri sós víz, ioncserélt víz.

A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

Figyelmeztetés
Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Orvostechnikai eszköz.

Forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.
JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray 100 ml felhasználása (Nem a hivatalos leírás része.)

A JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray 100 ml saját használatban kiválóan vizsgázott! Arcüreg gyulladás kiegészítő kezelésében,az orrváladék hígításában kiválóan működött a Jutavit tengervízes orrspray 100 ml! Célszerűezzel a termékkel hígíatni és jobb ürülésre késztetni az orrváladékot annak érdekében,hogy az arcüregek minél hamarabb kiszellőzhessenek vagy az elsődleges gyógyszer tisztább nyálkahártyára jusson a jobb felszívódás érdekében.

Tehát az elsődleges gyógyszer befújása előtt naponta 2-3 alkalommal 2-3 befújás mindkét orrlyukba! Ha utána várunk egy kicsit, akkor ki tudjuk fújni a felgyülemlett orrváladékot és így már a tiszta nyálkahártyára tudjuk befújni az elsődleges gyógyszert.

JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray 100 ml Ár: 1850 Ft

Daten
Artikel-Nr.:
jv-93361
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!