JutaVit Szerves Króm filmtabletta 100 db
JutaVit Szerves Króm filmtabletta 100 db
1 850 Ft

JutaVit Szerves Króm filmtabletta 100 db

Ára: 1850 Ft. Jutavit szerves króm normál vércukorszint fenntartásáért és a makro-tápanyagok normál anyagcseréjéért. Nálunk minden Jutavit étrendkiegészítő kiváló árakon kapható.

1 850 Ft
Beschreibung

Jutavit szerves króm 100 db -Ár: 1850 Ft

 

A normál vércukorszint fenntartásáért és a makrotápanyagok normál anyagcseréjéért!

 

A JutaVit szerves króm kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló króm-pikolinátot tartalmaz. A króm-pikolinátból származó szerves króm jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-III-klorid) vegyületek. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.


Hatóanyag 1 tablettában
Króm (szerves kötésű króm pikolinátból) 250 µg

Figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők
Tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), króm-pikolinát, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), nedvesítőszer (glicerin).

Adagolás
Napi 1 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

OGYÉI 19257/2017

A Jutavit termékek családjában a Jutavit szerves króm egy nagyon kedvező árú szerves króm ajánlat. Jelenlegi ára nálunk 1850 Ft.

Daten
Artikel-Nr.:
jv-9376
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!