JutaVit Szerves Cink filmtabletta 100 db
JutaVit Szerves Cink filmtabletta 100 db
1 850 Ft

JutaVit Szerves Cink filmtabletta 100 db

5500 Ft-tól 5 bp-i díjmentes átvételi pont. Ára: 1850 Ft Jutavit szerves szelén a normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásáért!

1 850 Ft
Beschreibung

Jutavit Szerves Cink 100 db Ára: 1850 Ft

A Jutavit szerves cinkje egy gazdaságos szerves cink megoldás!

 

A normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásáért!

 

A JutaVit szerves cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, valamint a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához.


Összetevők
Cink-glükonát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), fényező anyag (zsírsavak), nedvesítőszer (glicerin).

Hatóanyag
Cink (szerves kötésű cink-glükonátból) 25 mg

Adagolás
Napi 1 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

OGYÉI 19222/2017

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Daten
Artikel-Nr.:
jv-9377
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!