JutaVit Multivitamin gumivitamin 60 db

Ár: 1700 Ft. Narancs, cseresznye, citrom ízű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cukrokkal.

1 700 Ft
Beschreibung

JutaVit Multivitamin gumivitamin 60 db Ár: 1700 Ft


Mesterséges színezék és aroma mentes! Narancs, cseresznye, citrom ízű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cukrokkal.

Gyermekeknek 3 éves kortól 2 db, felnőtteknek 4 db gumivitamint elszopogatni/elrágni.

A D-vitamin zsíroldékony vitamin, másik neve a kalciferol. Ez a vitamin képződhet előanyagaiból a szervezetben, méghozzá ultraibolya sugárzás hatására.

 

Az elővitamin képzésében viszont a koleszterinnek van fontos szerepe, tehát néha ennek a vegyületnek is van hasznos tulajdonsága. Sajnos, a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége az időskorra erősen csökken.

 

A D-vitamin szükséges:

 

- a kalcium és a foszfor felszívódásához

 

- a csontképzodés folyamatához

 

- a kalcium és foszfor beépüléséhez

 

- a csontok egészséges fejlődéséhez 

 

- a csontok gyógyulásához például törés után 

 

- a csontritkulás megelőzéséhez

 

A légköri szennyeződések elnyelik az ultraibolya sugarakat, így kevesebb D-vitamin tud keletkezni a bőrben (az angolkór közvetett okozója az iparosodás miatti légszennyezés volt).

 

Összetétele: cukor, glükoz szirup, víz, zselatin, savanyúságot szabályzó, módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló, kolekalciferol, arom (málna), színezék, fényező anyag
Alkalmazása:

 

Gyermekeknek 1 gumivitamint elszopogatni/elrágni.

 

Felnőtteknek 2 gumivitamint elszopogatni/elrágni.

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!


Figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén a termék alkalmazása kerülendő.

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

JutaVit Multivitamin gumivitamin 60 db Ár: 1700 Ft

Daten
Artikel-Nr.:
jv-9391
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!