Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra etetőanyag 3 kg

3 kg ára 1250 Ft! Kukoricacsíra pellet darát, tökmag lisztet,  kendermag darát és kukorica darát tartalmazó horgász etetőanyag.

Beschreibung

Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra dara etetőanyag 3 kg Ára: 1250 Ft

Szezontól rendelhető!

Viszonteladók érdeklődjenek: info kukac jomagyar.hu

3 kilós horgász etetőanyagunk tartalmaz kukoricacsíra darát, tökmag lisztet, kendermag lisztet és kukorica darát. Oldódási idejét megmértem,15 perc alatt szoba hőmérsékleten a golyó teljesen kemény maradt, csak a külső 0,5 cm-en indult meg a mállási folyamat! Ez annyit tesz,hogy az etetőanyagunk 15-20 percet kibír az etetőkosárban, ha nincsen hal a környéken, persze, ha csipkedik, széttúrják,akkor ez lehet kevesebb idő is.

Aki tehát rövidebb oldódási időt szeretne, az hígíthatja kukoricacsíradara+tökmag őrlemény kukoricadara horgász etetőanyagunkat további kukoricadara hozzáadásával!

Összetevők:

Kukoricacsíra pellet dara 60 %

Kukorica dara 30 %

Tökmag pellet liszt 10 %

Horgász etetőanyagunk jellemzői


Mivel nagy része kukoricacsíra pellet dara, ezért a ragadósságával nem lehet gond. A tökmag nagyon magas fehérje tartalommal rendelkezik, a tökmag 50 %-os fehérje tartalom felett van. A halak mind a 3 összetevőt kedvelik, a kukoricacsíra pellet gyorsan, fehér felhővel oszlik, a kukoricadara egy kicsit megpihen az aljzaton, a tökmag zamata pedig folyamatosan ingerli a pontyokat és egyéb keszegféléket, esetleg amurokat és a busát!

Hogyan lehet hozzájutni?


Szavatossága 6 hónap, simítózáras és leforrasztott PE tasakban van. Ha a forrasztás alatt vágjuk, akkor visszazárható!

A műanyag szemét kezelése

Kérjük soha! ne dobja el a használt műanyag tasakokat vagy flakonokat a vízparton, hanem gyűjtsük össze és lehetőleg juttassuk el egy szelektív szemétgyűjtőbe. Szégyen, hogy sok horgász hogy  viselkedik horgászat közben! Szóljunk nyugodtan rájuk,a szemetelés hamarosan büntetendő lesz!

 

Daten
Artikel-Nr.:
mo-0081
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!