Jómagyar.hu barnakölesliszt 0,5 kg

Akkor lesz, ha lesz egy magyar termelő, aki nem gondolja, hogy ez a gabonafajta aranyból van! Ugye ilyen 3500 Ft/kg-os ár alá kellene becsúszni! Vásárlás: BioKing Bio barnaköles liszt 500g Liszt árak összehasonlítása, Bio barnaköles liszt 500 g boltok (arukereso.hu) Jómagyar.hu 500 g-os teljes kiőrlésű barnaköles liszt 750 Ft-ért. Végre van magyar barnakölesliszt a külföldinél olcsóbban!

590 Ft
Beschreibung

Jómagyar.hu teljes kiőrlésű barnakölesliszt 0,5 kg Ára: 750 Ft

Akkor lesz, ha lesz egy magyar termelő, aki nem gondolja, hogy ez a gabonafajta aranyból van! Keresünk normálisan gondolkodó magyar termelőt, gyártót! Akitől olcsóbb lenne, mint az osztrák vagy egyéb külföldi, amivel tele van a magyar piac! 3500 Ft/kg-tól kapható?? Vicc! Vásárlás: BioKing Bio barnaköles liszt 500g Liszt árak összehasonlítása, Bio barnaköles liszt 500 g boltok (arukereso.hu)

Végre nem kell a drágább németet, osztrákot, egyebet venni, van magyar barnakölesliszt is! 

A barnaköles értékes ásványi anyagaival teljes értékű gyógyító nyers táplálék lehet az ízületeket és mozgásrendszert érintő problémák esetében, különösen a kis- és nagyízületek artrózisainál és a gerincoszlopnál. Kiemelten segíti a porcok, porckorongok védelmét, regenerációját, épülését (egyéb vegyületekkel, pl. glükózaminnal együtt). A tapasztalatok szerint napi 2-3 teáskanálnyi nyers vadköles liszt fogyasztásával már néhány (6-8) hét után tapasztalható az ízületi fájdalmak és a gyulladás csökkenése. Általában egy év szükséges a porcok látható javulásához, másfél-két évig történő használat mellett pedig a porcok, porckorongok regenerációja is létrejöhet. Megtörtént esetek igazolják a barnaköles rendszeres használatának rövid- illetve hosszú távú hasznosságát. Nem megerősített információk!

Ásványi anyagok 100 g barnakölesben (Függ a termőterületttől, forrás wikipedia!)

Szilicium: 550 mg

Foszfor: 310 mg

Cink:2240 μg!

Magnézium: 160 mg

Niacin 6126 μg

Kalcium:20 mg

Kálium:430 mg

Bővebb cikkünk a barnaköles jótékony hatásairól itt olvasható!

Tápérték adatok

 

Átlagos tápérték 100 g termékben   2382 kJ/567 kcal

 

Zsír: 2,9 g

 

-amelyből telített zsírsavak: 0.6 g

 

Szénhidrát: 68,4 g

 

-amelyből cukor: 0 g

 

Fehérje: 10,5 g

 

Só: 0 g

 

Rost: 3,2 g

Daten
Artikel-Nr.:
mo-7539
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!