Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 g Ár: 700 Ft
Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 g Ár: 700 Ft
700 Ft

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 g Ár: 700 Ft

A szőlőmagolaj préselési pelletjéből készített vörös szőlőmag őrleményünk ORAC értéke 38000 körüli. Ez a termék a duplája! Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ezért ebből új terméket csináltunk.

700 Ft
Beschreibung

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 Ára: 700 Ft

Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ami kb. a duplája a préselés utáni vörös szőlőmag őrleményünknek, ezért ebből új terméket csináltunk. Ez az a vörös (kék) szőlőmag, amiből a szőlőmagolajunk készül.

Ez az őrlemény durva, mivel magas szőlőmagolaj tartalma miatt nem lehet finomra őrölni, mert rátapad az őrlőgépre. Ismét hangsúlyozzuk, hogy egyetlen kedves gyártónak sincsen semmilyen laboratóriumi vagy klinikai mérése  arra vonatkozólag, hogy a különböző finomságú szőlőmag őrleményekből, milyen mértékű a hatóanyag hasznosulás. Egyáltalán a több száz összetevőből mire lennénk kíváncsiak?? Az ember az ősember óta foggal őröl, minden tápanyag kellően felszívódik így is, sőt egyes dietetikusok szerint a túl finom őrlemények zavarják a bélbolyhok működését.

Másik szőlőmag őrleményünkpúder finomságú, azaz porzik tasakolás közben vagy köhögésre ingerel bevételkor! Ha valaki abban hisz, akkor veheti azt a szőlőmag őrleményünket is.

Dupla értékre azért nem számítottam, de ennyi lett. A szőlőmag jótékony hatásairól már értekeztem rengeteget, ezért itt nem ismétlem meg magam. Egy saját cikk a témáról: https://www.jomagyar.hu/egeszseg-cikkek/94-a-voros-szolomag-jotekony-hatasai

Források: (egér jobb gomb, másol-beillesz új ablakba..)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12419835

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4217504/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20623546

Vörös szőlőmag (teljes) mérési jegyzőkönyv

 

2017 34 35 001

Daten
Artikel-Nr.:
mo-9368
Ergänzende Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!