Tökmagliszt  250 g
Tökmagliszt 250 g
400 Ft

Tökmagliszt 250 g

A jomagyar.hu tökmag liszt töménytelen mennyiségben áll rendelkezésre. Zsírszegényített (préselés utáni) tökmag liszt/őrlemény nagyon magas fehérje tartalommal. A hidegen préselt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barnás zöld, mint az "extra szűz tökmagolaj pirított tökmaglisztje..

400 Ft
Beschreibung

Tökmag liszt/őrlemény 250 g - Ára: 400 Ft

A hidegen sajtolás pelletjéből őrölt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barna, mint a pirított tökmagos olajok melléktermékéből készült ajánlatok az interneten!!!  

Ez a tökmag liszt/őrlemény kellemes ízű, gazdaságos és több célra használható, mint maga a tökmag. Lehet müzlibe, kenyérbe, süteménybe, joghurtba keverve fogyasztani. Maradék olajtartalma még mindig magas, pontosabb adatot hamarosan írunk.

Ez az étrend-kiegészítő nagyon gazdag fehérjében( 50 % körül!), magas az ásványi anyag tartalma is. A tökmag liszt/őrlemény jótékonyan hat természetesen a prosztata betegekre, csakúgy, mint a jóval drágább tökmagolaj. Mivel hideg sajtolással készül, ezért nem károsodik benne a prosztatára oly jótékony D-alfa tokoferol sem. Viszonylag magas egyéb E vitamin tartalma csökkenti a gyulladásos folyamatokat, az E vitamin a tökmag lisztben/őrleményben is erős antioxidáns.

Kiemelkedő fehérjetartalma miatt a tökmag liszt/őrlemény akár még testépítőknek, sportolóknak is hasznos lehet és így nem az agyonadalékolt amerikai vagy egyéb fehérje porokat enné a magyar.

Tökmag liszt 250 g ár: 400 Ft

Daten
Artikel-Nr.:
mo-9743
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!