JutaVit Koenzim Q10 60mg+E-vitamin 35mg kapszula 66db
JutaVit Koenzim Q10 60mg+E-vitamin 35mg kapszula 66db
2 880 Ft

JutaVit Koenzim Q10 60mg+E-vitamin 35mg kapszula 66db

Jutavit Koenzim Q10 lágyzselatin kapszula. A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban. ár: 2880 Ft

2 880 Ft
Beschreibung

JutaVit Koenzim Q10 kapszula 60 6 db - Ár: 2880 Ft 

Jutavit Koenzim Q10 lágyzselatin kapszula. A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

 

Koenzim Q10-et és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő 


Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában! 

Adagolás: Napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni. 

Összetevők: szójabab olan, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), koenzim Q10, dl-alfa-tokoferol, tisztított víz, szinezék (titán-dioxid, ponceau4R, tartrazine, brilllienkék)

1 kapszula tartalmaz: 
Megnevezés: Mennyiség: RDA%: 
Koenzim Q10 60mg 
E-vitamin 35mg 291
(RDA% =felnőttek számára ajánlott napi bevitel) 

OÉTI által notifikált termék! 

Fontos figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tárolandó; Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A Tartrazine (E102), és a Neukokcin/Panceau4R/(E124) a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. 

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft. 
2215 Káva, Bényei út 9.
Nem a hivatalos leírás része!

Ez a Koenzim Q10 termék, 60X 60 mg Koenzim Q10-et tartalmaz 2800 Ft-ért, ami 3600 mg Koenzim Q10 mennyiséget jelent. Van például jó kis amerikai termék kb. 1800 Ft-os áron, de abban csak 30X15 mg, azaz 450 mg  Koenzim Q10 leledzik. 

A Koenzim Q10 fontos szerepet játszik a sejtek energiatermelési folyamataiban. Életciklusunk során szervezetünk egyre kevesebb Koenzim Q10-et termel. A Koenzim Q10 részt vesz a folyamatosan fokozott igénybevételnek kitett izmok, mit pl. a szívizom energiaellátásában. Erős antioxidáns, ezért nagyon hatékony a szabad gyökök elleni kűzdelemben.

A koenzim-Q10 mennyisége az életkor előrehaladásával természetszerűleg csökken. Ebből a tényből indul ki az a feltételezés, miszerint az ubiquinon a fiatalság receptjének egyik összetevője lehet, emiatt pótlására idősebb korban kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A közelmúltban kezdték vizsgálni a koenzim-Q10 lehetséges jótékony hatását neurodegeneratív kórképekben, és a vérzsírszint csökkentésére alkalmas gyógyszerek, a statinok mellékhatásainak kivédésében.
A statinok és a koenzim-Q10 kapcsolata kétoldalú.

A statinok bizonyos anyagcsereutak gátlásával csökkentik a szervezetben zajló koenzim-Q10 termelődést, illetve a vérszintet. Ez utóbbinak magyarázata az is, hogy a vérben a koenzim-Q10 az ún. LDL vérzsírhoz kötődve kering. A statinok fő hatása, hogy csökkentik a vér LDL koncentrációját, ám ezzel együtt a koenzim-Q10 szintjét is. Ugyanakkor a koenzim-Q10 csökkenti a statinok egyik mellékhatását, az izomfájdalmat. A vizsgálati eredmények szerint a fájdalom csökkenése szignifikánsan nagyobb arányú ubiquinon adásakor, mint a szintén általános antioxidáns szereppel bíró E-vitamin pótlásakor.

A koenzim-Q10 kívülről történő pótlása ma már könnyedén megoldható a gyógyszeripari fejlesztéseknek köszönhetően. Étrendkiegészítők formájában számos típusban megvásárolható, amely készítményeknek mind felszívódása, mind biológiai hasznosíthatósága kitűnő.

A visszacsatolásos folyamatok viszonylag kevéssé érzékeny változata miatt a szervezet endogén ubiquinon termelődése akkor sem csökken, ha a koenzim-Q10 pótlása kívülről, pirulák formájában történik meg. Ám mindig csak hivatalosan bevizsgált formát szabad fogyasztani, mert a koenzim-Q10-et sokan hamisítják és enyhébb esetben a készítmény hatástalan máskor akár egyenesen káros is lehet.

A koenzim Q10 részt vesz a folyamatosan fokozott igénybevételnek kitett izmok, mit pl. a szívizom energiaellátásában. Erős antioxidáns, ezért nagyon hatékony a szabad gyökök elleni küzdelemben.

Daten
Artikel-Nr.:
vitamin-174861
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!