Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Hársméz 950 g

1,900Ft

Elfogyott

Ez nem hárs jellegű méz, amit általában kap a kedves vevő! Enyhe nyugtató és nagyon finom! Hurutoldó, fájdalomcsillapító, meghűlésre kiváló. Enyhén fanyar utóíze utolérhetetlen.

CIKKSZÁM: 0066 Kategória:

Igazi tiszta hársméz 950 g – Ára: 1900 Ft

Ősszel és télen csak vásárlóinktól! veszünk: címkétlenített üveg 30 Ft, mézes vagy egyszínű tetővel 40 Ft.

Leadható a 3, 13. és 15. kerületi pontokon előzetes email-es egyeztetéssel. Ugyanakkor a “saját” üvegért nem fizetünk, tehát az nem betétdíjas.

Ez nem hárs jellegű vagy még az se méz! Tiszta hársméz! A méz víztartalma 18 % alatti. Ez 1. osztályt jelent, mert 18 % alatt minősül a méz 1. osztályúnak.

Az idei hársmézünk annyira karakteres, mint még soha(2018)!! Enyhe nyugtató és nagyon finom! Hurutoldó, fájdalomcsillapító, meghűlésre kiváló. Nagyon.nagyon sűrű. Enyhén kesernyés utóíze van, ami a hársméznél kritérium.

Ez a hársméz nem akármilyen hársméz! Karakteres hárs íze van és nagyon sűrű. Ez kiemelkedő minőséget jelent.  A hársméz színe az akácénál sötétebb, a világossárgától a borostyán sárgáig változhat. Erős, jellegzetes hárs ízű, enyhén kesernyés ízű fajtaméz. Magyarországon nincsenek összefüggő hárserdők, csak szórványban él. Nem minden évben mézel megfelelően, még ha szépen virágzik is.

A hársméz finom kristályokat képez, közepesen gyorsan kristályosodik. Kedvező hatása jól ismert megfázás, torokgyulladás és köhögés esetén, ez az orvosok által legrégebben ajánlott “orvosság”. Lázzal járó légúti betegségek esetén hársfateával együtt fogyasztva intenzívebben hat. Fogyasztása idegesség, nyugtalanság, álmatlanság leküzdésére is javasolt. E mézzel különböző mézpakolásokat is szoktak készíteni. Idegnyugtató és fertőtlenítő hatása is ismert.

Hársméz ár: 1900 Ft/950 g

További információk

Tömeg1 kg

Főmenü