Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

A barnakölesliszt az izületi kopás és gyulladás gyógyítója

koles_1

 

Jómagyar.hu barnakölesliszt 250 g Ára: 400 Ft!

Kedves vásárlónk Zsuzsanna erre azt válaszolta, hogy biztos, hogy nem volt egyéb változtatás étrendjében, mivel ő már sok éve vegetáriánus és ezen nem változtatott az utóbbi időben. A szteroidokkal nem értek el javulást az orvosok, akik persze tökéletesen rezisztensek a természetes gyógymódokkal szemben, viszont kiváló hatásfokkal szolgálják a gyógyszeripart, a legtöbb helyen még reklámok is vannak a rendelőikben. nem fogják fel, hogy az emberiség több millió éves evolúciója során ilyen beteg még nem volt, mint mióta ezeket a moder gyógyszergyári tablettákat, kapszulákat etetik a begeikkel. vagy még rosszabb, ha felfogják és titokban tartják.

koles 1Az izületi kopás és gyulladás korunk népbetegsége. Érdekes ez, mert az ember a történelem során sokkal többet dolgozott, több fizikai munkát végzett, mégis manapság lett az ízületi kopás, ízületi gyulladás népbetegség. Régen is volt természetesen, ezt lehet látni a régi csontvázakon, de akkor inkább az egész nap a földeken görnyedők vagy egyéb egy egész életen át kemény fizikai munkát végzők betegsége voltez, ami érthető.

De a mai városi ember mit is csinál? Bemegy reggel autóval vagy tömegközlekedéssel az irodába, ott ül egész nap, azután hazautazik, otthon végez némi házimunkát, megfőzi a vacsorát, majd átlagosan napi 3 órát a TV előtt ül vagy fekszik! Ez nem nevezhető elegendő mozgásnak és semmiképpen nem lehet olyan szintű munkának, igénybevételnek tekinteni, ami okozhatná a tömeges ízületi gyullladásokat, kopásokat.

Számomra nyilvánvaló, hogy itt bizony az étrenddel van a probléma! nem visszük be az elégséges mennyiségű ásványi anyagot, porcépítő táplálékokat, viszont mintegy kimossuk a sok kávéval, savasító étrenddel a csontjainkbók a kalciumot például. A csont pedig ugye táplálja a porcokat.. Szerintem ez a baj, ezért a az egészséges étrenddel és moderált mozgással tehetünk alegtöbbet csontjainkért, izületetinkért.

De lássuk Zsuzsanna beszámolóját a barnakölesliszt jótékony hatásairól, esetében!

“50 éves leszek pár hónap múlva. Egész életemben sportoltam valamit, persze nem versenyszerűen, csak a magam kedvére. Az egészségemért. A munkában nem kíméltem magam, ugyanúgy éltem/élek és küzdök, mint bárki más, aki szeretné megállni a helyét, aki szeretne talpon maradni. Azt hittem magamról, örökké fogom bírni, el sem tudtam képzelni, hogy lesz olyan is, amikor szembesülni kell azzal, hogy a váz, az ízületek, a csontok már nem úgy szolgálnak, ahogyan 20 éves koromban.

Eleinte csak múló és rövid ideig tartó fájdalmak jöttek. Aztán rendszeressé váltak, és egyre tovább maradtak. Még viselhető volt – kinek milyen a fájdalomküszöbe-, összeszorított fogakkal ki lehetett bírni. Aztán jöttek az elviselhetetlen, szinte ájulásba kergető fájdalmak hol a vállban, hol a derékban, hol a térd, hol a forgóban. Nem tudtam megmozdulni, csak sírtam. Mentem, mert mennem kellett orvosokhoz, jó sokhoz. Volt terápia, volt szteroid – akkor megijedtem-, és volt pingvinezés. Ennyit tudnak ma tenni a fájdalom kiküszöbölésére. Ez volt a válasz. És persze a mindenhol elhangzó visszatérő vigasz mondat: “Meg kell tanulni élni vele!”

Nem akartam elhinni, nem akartam belenyugodni! Kerestem, kutattam. Barátnőm mondta egyszer: itt van ez az Okos magos ízületi formula. Próbáltad már? Rákerestem azonnal az interneten. Zalánék Jomagyar.hu oldala került a szemem elé. Tetszett a név is. 🙂 Azóta eszem. Függőként eszem. Mozgok, újra sportolok napi rendszerességgel, gyalogolok, és már nem járok orvoshoz. Már nem kell. Nincs szükségem sem fájdalomcsillapítókra, sem szteroidra.

Egész életemben hálás leszek! Egy próbát megér neked is nem? Egy tanácsom azért van: ezt is rendszeresen kell fogyasztani, ugyanis csak a fájdalomcsillapítók azok, amiknek azonnali eredményük van. De azok csak tüneti megoldások. Mindenkinek szívből ajánlom Zalánékat, mert nem csak a termékeik csodásak, hanem Ők maguk is! Segítőkészek, kedvesek, rugalmasak, és nagyon tisztességesek!

https://www.jomagyar.hu/termekek/magorlemenyek-szolomag-orlemeny/jomagyar-hu-bio-barnakolesliszt-250-g-ar-550-ft-detail

    Vélemény, hozzászólás?

    Főmenü

    Árukereső.hu Árukereső.hu