Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Bp-i házhoz szállítás általunk szerdán és szombaton! Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk a Bp.1-16. kerületbe 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Legújabb Tesco botrány: patkányméreg a lengyel termékben

tesco_droid_vasarlo

Patkányméreg lehet a Tesco vaníliás ostyájában!

 

Az újabb bizonyíték, hogy a Tesco milyen szemét-termékeket forgalmaz szinte minden esetben külföldről megérkezett: a nápolyi/vaníliás ostya termék pontos neve:“TS Vanília ízű krémmel (74 százalék) töltött ostyaszeletek”, szavatossági ideje 2013.04.21. Tehát ezt a lengyel nápolyit ne egye meg senki, bár egy Tesco vásárló gyomra szerintem még ezt is elbírja.

tesco droid_vasarloEddigi Tesco botrányok a teljesség igénye nélkül: vegyszeres paradicsom Tesco botrány, hypos hús Tesco botrány, leszakadó menyezet Tesco botrány, Nagyi tésztája Tesco botrány, lejárt sajtok Tesco botrány, dolgozói bérek elcsalása Tesco botrány, üzemenyag Tesco botrány, rágcsálós Tesco botrány, lejárt babaétel Tesco botrány, lóhússal kevert marhahús Tesco botrány. Ez nem Magyarországon történt.

A Tesco magyarországi és külföldi botrányainak se szeri, se száma, ám egy vásárlófajta, a megrögzött Tesco  vásárló kitart! Őket nem érdeklik a magyar munkahelyek, őket nem érdeklik a városokban üresen tátongó kiskereskedelmi boltok, őket nem érdeklik a töménytelen  “E” számot tartalmazó hosszú felsorolások a termékeken, őket nem érdekli a külföldi áruk idehurcolásával kipufogott rengeteg szennyezés, őket nem érdekli a gyermekük, családjuk egészsége, őket nem érdekli a pénztárakban a minimálbérért dolgozó honfitársaik, őket csak egy érdekli: tömegek részeként bolyonghassanak Tesco droid módjára a városok szélén elhelyezett hangárokban és megvehessék a Tesco vásárlók által megfizettetett  drága TV reklámokban az agyukba vésett multinacionális termékeket. Ők az ideális vásárlók, a fogyasztói társadalom fenntartói és áldozatai. Kép: a Tesco droid

Hogy hová járjon vásárolni, akinek muszály hétvégenként vásárolnia? Mert ez a családi program?


Nos, nekik mindenképpen egy nagyobbacska CBA-t vagy COOP-ot ajánlok. Bár a hangár-élmény nem lesz meg, de legalább magyar a tulajdonos, aki nem viszi ki a profitot az országból, ezzel nagy károkat okozva a gazdaságunknak. További jó hír, hogy a CBA megvette a MATCH boltláncot!

    Vélemény, hozzászólás?

    Főmenü

    Árukereső.hu Árukereső.hu