Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Gyömbér, fahéj és méz a köhögés ellen

Gyomber

Visszatérve a dextrometorfán-ra: ez csak a csak tüneti kezelés. A  amerikai Robitussint (dextrometorfán – DXM!! )és egyéb gyógyszergyári tompítók semmi mást nem tesznek – pofátlan módon -, mint tompítják a köhögési ingert az által, hogy megemelik az ingerküszöböt. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen termékeket egyéltalán engedélyeznek a világban és Magyarországon.

mezSajnos sok ember hisz a reklámoknak és nem néz utána, hogy a köhögéscsillapítóban vagy egyéb jó drága vény nélküli “gyógyhatású készítményben” van-e valódi, oki kezelést segítő vitamin, antioxidáns vagy netalántán antibakteriális, antivirális hatású anyag vagy csak egy fájdalomcsillapító vagy idegi tompító hatóanyaggal kábítják a népet.

Gyömbéres citrom, méz, fahéj meghűlés, torokgyulladás ellen

Egy influenza ellenes tipp mellékhatások és főleg oltások nélkül:AZ ALÁBBI VÉDEKEZÉS-, GYÓGYÍTÁS HATÉKONYABB a gyógyszertári drága köhögéscsillapítóknál ÉS NINCS MELLÉKHATÁSA!

Influenza ellen atomerős gyömbéres koktél – influenza előtt, vagy benne lévőknek

Elkészítése: 1/2 citrom frissen kifacsart leve, térfogatra még egyszer annyi méz, egy mokkáskanál fahéj,
1 cm3 reszelt gyömbér! – Fel lehet hígítani nem forró vízzel, de én inkább a natúr fogyasztását javasolom. Mind a fahéj, mind a gyömbér, mind a méz erős természetes antibaktiriális anyag!

Minek köszönhető a gyömbér jótékony hatása?

Erősen antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, megfázás, légúti fertőzések idején hozzájárul a kórokozók legyőzéséhez, gyulladáscsökkentő. Azok a kismamák, akik a reggeli rosszullétekkel küzdenek, sőt, a kemoterápia mellékhatásaitól szenvedő daganatos betegek is alkalmazhatják az émelygés, hányinger elmulasztására.

Összegzés: szomorú, hogy az emberiség olyan szintre jutott, hogy az emberek távvezérelt vásárlógépek módjára fogyasztanak, akár a robotok. Gondolhatunk itt gyógyatású készítményekre, mosószerekre, mosogatókra(főleg), de a rengeteg adalékanyagot tartalmazó élelmiszerekre is. Ne felejtsük el: értelmesen élni nem drágább, mint fogyasztó-robotnak lenni. Direkt módon sem drágább, de ha a későbbi gyógykezelések költségeit is számba vesszük, akkor egyértelműen a tájékozatlan fogyasztógépek, a Tesco droidok a vesztesek.

 

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu