Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Egy svájci orvos véleménye a koronavírus Covid-19 -ről

covid-iss-stat-bloomberg

Egy nagyon részletes és sokszor frissített, azaz naprakész cikk vagy tanulmány a Swiss policy Research oldalról. Forrás: https://sites.google.com/a/wabiz.org/www/Home/news/pressneedstobeheldaccountableforhurtingpeople/conspire-corona-or-5g/rf/other/a-swiss-doctor-on-covid-19

A cikk a Covid-19 korona típusú vírusról az objektív újságírás ismérveinek megfelelően csak forrásmegjelöléssel ír. Rengeteg adatot, táblázatot, térképet tartalmaz a cikk.

A svájci korona vírus cikk lényege, hogy a Covid-19 korona vírus hasonló vagy kevesebb halálozást okoz,mint egy átlagos influenza vírus.

“Az olasz Nemzeti Egészségügyi Intézet, az ISS adatai szerint az Olaszországban pozitív teszteredményt mutató elhunytak átlagos életkora kb. 81 év. Az elhunyt személyek 10% -a 90 évesnél idősebb. Az elhunyt férfiak 90% -a 70 évesnél idősebb.

Az elhunytak 80 százaléka kettő vagy több krónikus betegségben szenvedett. Az elhunytak 50 százaléka három vagy több krónikus betegségben szenvedett. Ilyen krónikus betegségek a többi között a szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, légzőszervi problémák és a rák.”

Értettük? A nagy olasz katasztrófának minősített korona járványban elhunytak átlagos életkora 81 év!!! Ébresztő emberek!

“Az elhunytak 80 százaléka kettő vagy több krónikus betegségben szenvedett. Az elhunytak 50 százaléka három vagy több krónikus betegségben szenvedett. Ilyen krónikus betegségek a többi között a szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, légzőszervi problémák és a rák.”

Tehát a 81 éves átlagos életkorú korona vírusban elhunytak 80 %-a2 vagy több krónikus népbetegségben szenvedett, azaz már eleve igen rossz állapotban volt!

Mennyi is a magyar átlag életkor? 75 év!

Kijelenthető tehát,hogy ez az influenzaszerű megbetegedés semmivel sem veszélyesebb, mint egy influenza vírus a maga 0,1 %-os halálozási rátájával.

Referenciaértékek

Fontos referenciaértékek az egy-egy évben influenzában elhunytak száma, amely Svájcban akár 1000, Olaszországban akár 8000, Németországban pedig 10 000–25 000 fő; az országos normál halandóság, amely Olaszországban naponta mintegy 2000 fő; valamint a tüdőgyulladások éves száma, amely Olaszországban több mint 120 000.

A teljes halálozási arány Európában és Olaszországban továbbra a normális szinten, sőt az alatt van. A megemelkedett halálozási aránynak láthatónak kellene lennie az európai monitoring-rendszerben.

Ennek a Covid-19 korona vírus cikknek a nagy előnye, hogy mindig,minden állítását forrással támasztja alá! Mint például ebben a március 19-i frissítésben:

2020. március 19. (I.)

Az olasz ISS új jelentést tett közzé a pozitív teszteredményt mutató elhunytakról:

  • A medián-életkor 80,5 év (férfiak: 79,5 év, nők: 83,7 év).
  • Az elhunytak 10 százaléka 90 év fölötti, 90 százalékuk 70 év fölötti volt.
  • Az elhunytak legfeljebb 0,8 százaléka nem szenvedett semmilyen idült betegségben.
  • Az elhunytak kb. 75 százaléka kettő vagy több, kb. 50 százaléka három vagy több krónikus betegségben, a többi között szívbetegségben, cukorbetegségben, rákban szenvedett.
  • Öt elhunyt volt 31–39 éves, mindannyian súlyos betegséggel küzdöttek.
  • Az ISS továbbra sem közöl adatot arról, mibe haltak bele a vizsgált betegek, hanem általánosságban „Covid19-pozitív elhunytak“-ról beszél.

Összefoglalás 2020.03.31-én, a mai ismereteim alapján:

Szerintem az új koronavírus néven futó Covid-19-es vírus a modern kor moderált szelekciója, ami semmivel vagy minimálisan veszélyesebb, mint egy átlagos influenza vírus, azonban a tesztelési, diagnosztizálási és statisztikai módszerek pontatlansága és szubjektivitása miatt sok országban tudatosan félrevezető eredményeket közölnek. Példa erre ez az olasz közlési metodika:

2020. március 22. (I.)

Az olaszországi helyzetről: a legtöbb médium inkorrekt módon közli, hogy Olaszországban naponta akár 800 ember is meghal a koronavírus miatt. Az olasz polgári védelem elnöke azt hangsúlyozza, hogy valójában olyan halálesetekről van szó, amelyekben az elhunytak szervezetében benne van a koronavírus, és nem arról, hogy abba haltak volna bele (sajtótájékoztató, 03:30-tól). Más szóval ezek a személyek meghaltak, és pozitív teszteredményt is mutattak.

Vagy nézzük ezt az olasz gyakorlatot:

Walter Ricciardi olasz professzor szerint „a halotti bizonyítványok mindössze 12 százalékán szerepel a koronavírus mint a halál oka“, miközben a nyilvánosságban „a kórházakban bekövetkező és koronavírussal összefüggő összes halálesetet a koronavírus okozta halálozásként veszik számba“. A médiában elhangzó olaszországi halálozási számokat eszerint legalább nyolccal el kell osztani, ha meg akarjuk kapni a valóban a koronavírus okozta halálesetek számát. Ez pedig legfeljebb pár tucat halálozás naponta – ezt kell összevetni a normál halandóság napi 1800 halálesetével és az évente influenzában meghaló akár 20 000 emberrel.

De mindenképpen ajánlom a cikk részletes adatainak és forrásainak az alapos tanulmányozását.

A bejegyzés forrása: https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/

 

Főmenü