Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Szódabikarbóna és citromlé – évente több ezer életet ment meg

citrom

 

Miért éppen a citromlé?

A citzromlé bár erősen savas, de a szervezetben egy lúgos környezetet hoz létre az emésztés után. Megszűnteti az olyan emésztőrendszeri panaszokatt, mint savas reflux, gyomorégés, székrekedés, puffadás és émelygés. A citromlé megelőzi a vesekövet, természetes fertőtlenítő és magas a C és B vitamin tartalma.

A citromnak  kimutatottan tumorellenes tulajdonságai vannak, mivel limonoidokat tartalmaz, amik fitokemikáliák, amik sok citrusfélében előfordulnak.

A citromot használják a ph beállítására is.. Együtt szedik őket( szódabikarbóna+citrom), mert a citrom az egyik legbiztonságosabb módja a szervezet lúgosításának. Ez a kezelési mód képes úgy megkökezlíteni a rákos sejteket, hogy csak azokat öli meg, nem károsítva az egészséges sejteket. Ez kulcsfontosságú faktor, mivel a kemoterápia bár megöli a rákos sejteket, de közben sok egészséges sejtet is megöl.

Erős antimikrobális hatás

Az citromlé erős antimikrobális hatása annak tudható be, hogy a C vitaminnak széles spektrumú antibakteriális és gombaölő hatása van. Tovább a citrom “kezeli” a bélparazitákat, férgeket és szabályozza a vérnyomást, pluszt egy csodáa antidepresszáns és csökkenti a streszz hatásait.

Hogyan készítsük el?

A citromlé-szódabikarbóna mix elkészítése nagyon egyszerű:

2 dl citromos vízhez ( fél citrom és víz!) adjunk 0,5-1 teáskanál szódabikarbónát és kész is a varázslatos csodaital! Figyeljünk oda, mert ki fog futni, célszerű 3 dl-es pohárban készíteni, mert nagyon pezseg. Fogyaszuk reggeli előtt éhgyomrra a jobb felszívódásért! Jobulást mindenkinek!

Eredeti szöveg – Naturalnews.com

Lemon juice and baking soda could be a miraculous combination and found to saves 1000’s of lives each year.

Over 20 laboratory experiments, conducted since 1970 until recently, proved that: Lemon destroys cancer cells in 12 cancer types. It prevents metastasis of cancer cells and it is 10 000 stronger than drugs like Adriamycin, chemotherapy and narcotic products.

Why lemon juice?

Lemon juice is acidic but it creates an alkaline environment inside your body after being metabolised. It relieves digestive complaints such as acid reflux/heartburn, constipation, bloating and nausea. Lemon juice also prevents kidney stones, is high in vitamin C and B, is a natural antiseptic.

Lemon has shown to contain anti-carcinogenic properties as it contains limonoides which are phytochemicals found in a number of citrus fruits.

Lemon is also used to help balance Ph. They are taken together as it is believed that lemon is one of the safest ways to introduce high alkaline substances into the system. These methods of treatment are able to approach carcinogenic cells and destroy them without destroying healthy cells. This is another key factor as chemotherapy destroys all cells which includes the healthy ones.

Strong Antimicrobial Effect

The strong antimicrobial effect of lemons is due to the high content of vitamin C, which has a wide range of activity against bacterial and fungal infections.

Moreover, it can treat internal parasites and worms successfully and regulate blood pressure levels. Plus, it’s a powerful antidepressant, which effectively reduces stress.

How to make this combination?

The preparation is very simple, mix 2 dL (aprox. 6.8 oz) lemon juice with one teaspoon of baking soda in a cup, optional you can diluted the mixture with a distilled water and the miraculous drink is ready! Consume the drink before breakfast on a empty stomach for better effect.

Forások:{jcomments on}

http://blogs.naturalnews.com/baking-soda-plus-lemon-saves-1000s-lives-year/

fitlife.tv

secretlyhealthy.com

norvichealthcare.co.uk

    Vélemény, hozzászólás?

    Főmenü

    Árukereső.hu Árukereső.hu