Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Tankoljunk a magyar sportot is támogató MOL-nál!

MOL_benzinkut

Válassza a MOL-t, ne az OMV-t, Shell-t, AGIP-ot, LUKOIL-t, AUCHAN-t!

Ne kell a drága adalékolt üzemanyag! Gondoltuk volna, hogy a magyar MOL gázolaj naptári időszaknak megfelelően különböző specifikációjú, vagyis létezik nyári és téli, amelyek adalékolásban különböznek? Tehát nem kell a külföldiek téli csoda-keverékét megvenni jó drágán. Ezt egyébként én is így tapasztaltam, mert idén télen végig pöccre indult szívó! dízel kisteherautónk (Opel Combo 1,7, 2002), mínusz 18 fokban is, természetesen magyar gázolajjal tankolva.

mol laborBelegondoltunk már, hogy miért is járnak sokan külföldi cégekhez tankolni Magyarországon? Sok ismerős autóssal beszélgettem már és legtöbbjük büszkén mesélte, hogy ő bizony az OMV-nél tankol! Miért is ember?? A MOL minden nap többször teszteli üzemanyagait, aminek a minősége természetesen megfelelő. Ezt az európai szabvány írja elő, ettől eltérni nem lehet és persze a MOL nem is akar. Tehát az a légbőlkapott, minden alátámasztást, de leginkább bizonyítékot nélkülöző állítás, hogy az OMV jobb, egy ökörség! Kép: opálosodás teszt hűtőkamrában(totalcar.hu)

Miért is van ennyiféle benzinkút országunkban? Minek ennyi? Én sokkal jobban örülnék, ha nem vinnék ki a profitot országunkból, haenm mondjuk csak MOL kutak lennének. A MOL legalább itthon fekteti be a nyereségét és jelentősen támogatja a sportot, kultúrát, azaz van társadalmi szerepvállalása a külföldiekkel szemben. 

A MOL támogatási alapelveit itt olvashatjuk: http://mol.hu/hu/molrol/tarsadalmi-szerepvallalas/tamogatasi-alapelveink

Fel nem foghatom, hogy magyar emberek miért választanak külföldi kereskedőket, akár benzinkutakat, mint: OMV, Shell, Lukoil, Agip, Auchan,stb. A MOL üzemanyagai világszínvonalúak, már voltak dobogós helyen Európában.  A termékfejlesztés itt európai színvonalon folyik, amit semmi nem bizonyít jobban, mint az, hogy 2009-ben egy független német teszt szerint a MOL EVO Neo motorbenzin Európa harmadik legjobb prémium motorhajtó anyaga volt.

A MOL százhalombattai finomítója 1965 óta üzemel, Európa egyik legnagyobb és legkomplexebb gyáregysége. Az üzem hatalmas: saját belső úthálózata van, 49 különféle üzem működik a kerítésén belül, ezerkétszáz dolgozója három műszakban termel.

Magyarországon lényegében csak itt készül nyersolajból motorhajtó anyag, és innen veszi a gázolajat a magyarországi benzinkutak 95%-a, beleértve természetesen a MOL konkurenseit is. Kicsit fura helyzet, de a külsős kutak vagy kúthálózatok csak az alapolajat kapják meg. A MOL saját kútjain egy speciális adalékcsomaggal ellátott gázolajat, illetve a MOL EVO D Neo családot forgalmazza, amely ezen felül egy további teljesítmény adalékcsomagot is tartalmaz. Ezeket a motorhajtó anyagokat itt készítik, adalékolják, az adalékcsomagokat pedig itt kísérletezik ki.

 

 

    Vélemény, hozzászólás?

    Főmenü

    Árukereső.hu Árukereső.hu