Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Végre megérkezett ! Van magyar Facebook alternatíva, a HUNDUB !

2010 környékén örültünk, hogy van egy pártatlan közösségi oldal, ahol elrebeghetjük korszakalkotó véleményeinket vagy csak megoszthatunk nekünk tetsző tartalmakat. Azután hamar rájöttünk, hogy nem úgy van az! Nem minden véleményt szabad ám elmondani vagy akár csak megosztani, csak azt, amit az önmagát  mindenhatónak képzelő facebook (mostantól direkt kisbetűvel lesz) jóváhagy!

 

Én magam vagy 10 tiltást kaptam az évek folyamán, pedig nem vagyok egy rasszista típusú ember. Elég volt, ha ezt írtampéldául egy Hollandiában élő “magyar” hölgynek hollandiáról ( mostantól direkt kisbetű ): ” Nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol két apuka sétáltat egy gyereket. ” Ez 30 nap büntetést ért a cukorhegyiéknél. (Zuckenberg)

Mára odáig vetemedett a cenzúrakirály facebook, hogy minden indoklás nélkül töröl olyan oldalakat, amik nem tetszenek az adminoknak, azaz politikai vagy értékrendi alapon cenzúráznak a szarosok. Nekem is töröltek a minap, egy nekik nem tetsző, de valójában semmilyen csodás “közösségi alapelvükbe” nem ütköző oldalamat.

A jelenlegi magyar kormány (Fidesz-KDNP) évek óta érzékeli ezt, a véleményszabadságot sárba tipró gyakorlatot és fogadkoztak is néha keményen, de végül odáig nem jutottak el, hogy pár millióból megcsinálják azt, amit egy kisvállalkozó pár millióból megcsinált: a HUNDUB-ot !  Ma pedig addig nem jutnak el, hogy beregisztráljanak egy hivatalos Fidesz oldalt. Nem, ők maradnak a cenzúrácó facebook-on !! Nem is értem!

Az oldal nagyon hasonlóan működik, mint a diktatúrákat idéző cenzúrázó facebook, a tuladonosa Pál Csaba Úr, akinek szintén elege lett a facebook totális diktatúrájából és teljesen egyedül csinálta meg az egyedi motorját (programmját) az alkalmazásnak. Működik is szépen, nekünk is már van oldalunka HUNDUB-on! Kérek minden hazafiasan gondolkodó kedvelőnket, hogy kedvelje az oldalt!

A HUNDUB tulajdonosa a  Toroczkai László által készített interjú alapján egy nagyon szimpatikus, normális és Magyar ember. Elmondja a videóban, hogy milyen kevés pénzből, de sok munkával csinálta meg az oldalt és, hogy napi több millió hacker-támadás éri a HUNDUB-ot! Képzelhetjük, hogy mennyire betalálhatott zuckenbergéknek a gyomros, ha ennyire próbálják elnémítani. A HUNDUB alapvetőértéke a cenzúramentesség.

Egy magyar srác megcsinélta azt, amit ők sok éve alatt,sok ezer emberrel megcsináltak és működtetnek. Efy Magyar srácegyedül megcsinálta és jelenleg egyedül hárítja ela támadásokat!! Legalábbis az irodábanén nem láttam másikíróasztalt…

Íme a videó, segítsük a HUNDUB-ot minimum a jelenlétünkkel, de főleg adománnyal vagy reklámmal!

Főmenü