Jutavit Prosta Intense 60 db
Jutavit Prosta Intense 60 db
3 150 Ft

Jutavit Prosta Intense 60 db

Jutavit Prosta Intense 60 db Ár: 3150 Ft


JutaVit Prosta Intense 60 db-os lágyzselatin termék a Prostalon Duo terméket váltja.

3 150 Ft
Details

Jutavit Prosta Intense 60 db Ár: 3150 Ft


JutaVit Prosta Intense 60 db-os lágyzselatin terméke szabalpálma termés kivonatot és hidegen sajtolt tökmagolajat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Jutavit Prosta Intense 60 db Ár: 3150 Ft terméke azoknak ajánlott, aki megelőzésképpen vagy már kialakult jóindulatú prosztata megnagyobbodás miatt szeretnék szedni a készítményt. 50 év felett ajánlják férfiaknak a szabalpálma készítményeket ésa tökmagolajat.

A prosztata egészségéért! 320 mg szabalpálma termés kivonat, 280 mg tökmagolaj. Amennyiben valaki több tökmagolajat szeretne magához venni,akkor számára ajánljuk országosan egyik legjobb áron kapható tökmagolajunkat, aminek ára 2400 Ft/0,5 l. Szerencsére persze a Prosta Intense is tartalmaz tökmagolajat.

Alkalmazása elsősorban 45 év feletti férfiak számára javasolt, a prosztata és a húgyúti rendszer megfelelő működésének támogatására. A szabalpálma kivonat elősegítheti! a normális vizeletáramlást és a prosztata egészségének megőrzését. A JutaVit Prosta intense kapszulában a szabalpálma gyümölcsének nem a szárított porát, és kivonatát, hanem szuperkritikus (CO2) extrakcióval előállított olaj kivonatát tartalmazza minimum 85% zsírsavra standardizálva. A termékben lévő tökmagolaj kinyerése tisztított és szárított magokból történik. A hatóanyag sajtolása kímélő, alacsony hőmérsékleten hagyományos csigás préseléssel valósul meg. A préselési eljárás során nincs adalékanyag felhasználás.

A Prosta Intense 60 db – ban a szabalpálma kivonat szuperkritikus eljárással készül, amely nem használ oldószert, csak szén-dioxidot

Minimum 85% szabad zsírsav tartalomra van standardizálva a szabalpálma kivonat és 280 mg hidegen sajtolt tökmagolajat tartalmaz még. Magyar tökmagból, magyar olajból.

EAN kód: 5999887073595

Adagolás: Napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni.

Kiszerelés: 60 db lágyzselatin kapszula

Nettó tömeg: 53,5 g

Összetevők: szabalpálma (Szuperkritikus, CO2-extrakcióval előállított kivonat, minimum 85% zsírsavra standardizálva), tökmagolaj (hidegen sajtolt, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, színezék (titán-dioxid, vasoxidok és vas-hidroxidok), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

OGYÉI notifikációs szám: 19628/2017

Figyelmeztetés:
• Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
• Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
• Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szoba-hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Jutavit Prosta Intense árak partnerünknél az arukereso.hu-on: arukereso.hu Prosta intense ár

Info
Article No.:
jv-10079
Opinions
Be the first to review this product!