Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Jómagyar szőlőmagolaj 500ml

2,400Ft

Rendelhető

Ára: 2400 Ft/0,5 l ! Hidegen sajtolt, 500 ml-es vörös szőlőmagból készült szőlőmagolaj. Minősége kiemelkedő és 100 %-ban magyar termék. Sötétzöld színe van, íze nem kellemes, markáns, nem egy élvezeti olaj, bár van, aki salátához is használja.

CIKKSZÁM: 0011-1 Kategória:
Mennyiségi kedvezménnyel 2 és 3 db-tól 2300 és 2200 Ft!

Jómagyar.hu hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj 500 ml – Ár: 2400 Ft

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj íze

A szőlőmagolaj ízére az alapanyag nem kellemes íze a jellemző (ugye nem jó ízű a szőlőmag ? ), nem feltétlenül egy élvezeti cikk, ahogy a szőlőmag sem. Mindenesetre markáns íze van, nem úgy, mint a bolti 1 literes finomított szőlőmagolajoknak, amik ízetlenek gyakorlatilag. 

Tehát felhívjuk a figyelmet, hogy bontott palackot  azért, mert “nem tudom elfogyasztani, nem ízlik, “avas”!!!, nem cserélünk vissza. Soha nem avas, mert mindig frissen van préselve!

A vörös szőlő magjából készült szőlőmagolajunk mindig friss, préselés kb. 2 hetente. Lássunk néhány vicces  szőlőmagolaj árat az osztrák és teljesen felesleges argep.hu-on.

Sokan szokták kérdezni, hogy nálunk miért vannak ilyen jó szőlőmagolaj árak. A válaszom ez: nincsenek felesleges kereskedői lépcsőfokok és nem vagyunk kapzsik, plusz Mo. talán legrendesebb gyártójával működünk együtt, aki jó áron jut a szőlőmaghoz, ami egyébként borászati melléktermék.

A szőlőmagolaj egy markáns ízű olaj,  színe sötétzöld! Nem világos sárga, nem ízetlen, mint a boltokban kapható finomított szőlőmagolajok, kb. 2190 Ft-tól az arukereso.hu alapján.

A vörös szőlőmag olaj hatásai:

A vörös szőlőmag kivonat (ez nem az! )ORAC értéke 100 000 körül van, az aszalt szilva rendelkezik 8000 körüli ORAC értékkel, ami már sokszorosa a C vitamin, E vitamin értékeknek. A szőlőmagolaj a közhittel ellentétben antioxidánsokat csak kisebb mennyiségben tartalmaz, mivel a legtöbb antioxidáns nem zsírban oldódó. Az E vitamin pl. zsírban oldódó és van is a szőlőmagolajban 133 mg/100 ml. A vörös szőlőmag őrleményünk magasabb antioxidáns értékkel bír, bemérése megtörtént,a terméknél a jegyzőkönyv megtekinthető.

Belsőleg használva

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj 133 mg/1000 g E vitamint tartalmaz.

-Csökkenti az LDL koleszterin szintet

-erős tumorellenes hatás klinikai vizsgálatokkal alátámasztva( szőlőmag kivonat)

– Erősíti a vérereket és a hajszálereket

– Megvédi az érrendszert a meszesedéstől

– Szívbarát, védi a keringési rendszert a meszesedéstől

– Csökkenti a trombózis lehetőségét

– Kedvező hatása van a prosztatára és az impotenciára

– Nőknél enyhíti a változó kor kellemetlen tüneteit

– Védi a sejteket a káros hatásoktól és gátolja a rák kialakulásának veszélyét

– Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin-tartalmát – növeli a HDL koleszterin szintjét és csökkenti az LDL koleszterin szintjét

– Magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt

– Védi a szemet, segít megakadályozni a szürke hályog kialakulását

– Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen

– Csökkenti az inzulin rezisztenciát

Belsőleg ajánlott naponta egy teás-, vagy evőkanállal fogyasztani.

Külsőleg használva

Külsőleg alkalmazva heti 1-2 alkalommal arcra vagy beteg, égett bőrfelületre is lehet használni. A szőlőmag-olajos masszázzsal rendkívüli eredmények érhetők el. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat állítólag.

Vörös szőlőmagolaj 500 ml Ár: 2400 Ft

Főmenü