Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Kedves Megrendelőnk!

A csomagküldés szabadság miatt 2020.08.20-tól indul újra!

Jelenleg “csak” a 117 Foxpost automatába küldünk! Ára 7000 Ft-ig 1500! (kis csomagokat nem érdemes rendelni), 11000 Ft-ig 850, 20000 Ft-ig 500, 20000 Ft-tól ingyenes. Utánvéttel!  (Azért nem 7-8-10  000 Ft-tól, mert nálunk az árrés kisebb, amit az áraink jól tükröznek.)

FOXpost-al küldünk csomagot automatába, csak bankkártyás helyben fizetéssel, azaz utánvéttel!

A Foxpost csomagküldés mód  7000 Ft-tól jelenik meg a pénztár oldalon. Hétfő és csütörtök a csomagküldési napunk,de, ha van időnk, akkor más napokon is adunk fel.

A csomagokat itt lehet követni, ha elkéri a csomag kódját tőlünk: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

A Foxpost automatás átvétel 24 kg-ig, utánvéttel ! 850 Ft – ba kerül. Kérjük, hogy a pénztár oldalounkon válassza ki a legördülő menüből vagy a térképről az automatát, amiket előre itt, a Foxpost oldalán tud megtekinteni http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

4.5 Sikertelen kézbesítés esetén 

Általános kiszállítási határidőnél a szállító két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Amennyiben ezt nem teszi meg, megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és az áru visszaérkezését követően törli.

Ha a vevő hibájából hiúsul meg az átvétel, azaz a vevő a megadott címen és telefonszámmal nem elérhető vagy megtagadja az átvételt, az automatából 3 nap alatt nem vette át a csomagot, a szállítás költséget a Jómagyar.hu jogi úton követelheti. Csomag át nem vétele esetén az elolvasott és elfogadott ÁSZF-nek megfelelően FMH (fizetési meghagyásos eljárást indítunk közjegyző által. Ilyenkor a visszaérkezést követően 5 munkanapig 1500 Ft-ot kell/lehet utalni, majd ennek letelte után kerül a közjegyzőhöz a követelés,amikor a közjegyző díját (3 % vagy minimum 8000 Ft!) és a csomagküldés és kezelés díját (1500 Ft) kell kifizetni. Részletesen az FMH-ról:https://www.mokk.hu/ugyfeleknek/FMH-es-annak-vegrehajtasa-FMHVH-az-eljarasrol.php

Budapesten saját kiszállítási területünkön, ami az 1-16. ker nem minden része!, nem küldünk csomagot, hanem mi hozzuk házhoz vagy átvehető saját pontjainkon. Csak ezen a területen kívül van Foxpost csomagküldés  automatába!

Törékeny termékeket nem küldünk, ilyen a díszüveges tökmagolaj és a 2 és 5 dl-es üveges homoktövis velő, mézek, az 5 literes gyümölcslevek.

Automatás átvétel esetében 24 kg-ig küldünk!

A FOXpost email-es értesítést küld a feladás tényéről és a várható kiszállítási időről, valamint a futár majd keresi Önt telefonon is.

A FOXpost az automatás csomagokat 1-2, míg a házhoz szállított csomagokat 2-3 munkanap alatt juttatja el Önhöz, az automatából 3 napig lehet elvinni a csomagot.

Köszönjük, ha minket választ!

 

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu