Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Jómagyar.hu meggyes almalé 5 l

2,100Ft

Elfogyott

5 literes meggyes almalé 40 % meggytartalommal. Nem meggy velőből, hanem frissen préselt meggyből készült, mint minden prémium gyümölcslénk.

CIKKSZÁM: 8966 Kategória:

Jómagyar.hu meggyes almalé 5l Ára: 2100 Ft

A Pí víz boltban nem lehet átvenni! Házhoz szállítva és a XV. ker. Wesselényi piacon szombaton vagy a boltok előtt előzetes egyeztetéssel lehet átvenni (szerda, szombat 11 óra körül). Szerdára hétfő 14 óráig, szombatra csütörtök 14 óráig lehet rendelni!

Csomagban nem küldhető!

Ez a meggyes almalé 40 % meggyet tartalmaz, ami fagyasztva volt és csak préselés előtt van felengedve.  Az almalé ízét nem is lehet érezni. Tehát ez nem meggy sűrítményből vagy meggy velőből készült, hanem frissen préselt meggyből!

Íze és színe annyira eredeti ennek a meggyes almalének, hogy ennél természetesebb már nem is lehetne. Mintha a fáról szednénk nyáron a meggyet! 

További információk

Tömeg 5 kg

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu