Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Jómagyar.hu prémium almalé pirosribizlivel 5 l-Ár: 1850 Ft

1,850Ft

Elfogyott

5 literes frissen préselt almalé pirosribizlivel!Kellemesen fanyar, végre valami, ami nem édes! Na, ilyen sincsen sok a magyar piacon, nem is találtam egyet sem. Aki nem sűrítményből készült 100 %-os gyümölcsleveket szeretne, az nálunk jó helyen jár.

Jómagyar Prémium almalé pirosribizlivel 5 l – Ár: 1850 Ft

A Pí víz boltban nem lehet átvenni! Házhoz szállítva és a XV. ker. Wesselényi piacon szombaton vagy a boltok előtt előzetes egyeztetéssel lehet átvenni (szerda, szombat 11 óra körül). Szerdára hétfő 14 óráig, szombatra csütörtök 14 óráig lehet rendelni!!

Csomagban nem küldhető!

Összetétel: 67 % almalé, 33 % pirosribizli lé

Ha valaki nem sűrítményekből készült, azaz frissen préselt nagy kiszerelésű, gazdaságos 100 %-os gyümölcsleveket szeretne családjának, az nálunk jó helyen jár. Ezek a valóban 100 %-os gyümölcslevek frissen lettek préselve. Az alma, cékla hűtőházban, a feketeribizli, pirosribizli, meggy, málna pedig fagyasztva vannak tárolva a préselés és pasztörizálás időpontjáig. 

Természetesen így marad meg a legtöbb vitamin és bioaktív anyag a 100 %-os 5 literes gyümölcslében.  Ejtsünk néhány szót a piroslibizlis almaléről.

A pirosribizli jótékony hatásai

pirosribizli 100_A ribizli megakadályozza a daganatok kialakulását A piros ribizli rosttartalma, amely legfőképpen a vízben nem oldódó pektinből áll, segíti a salakanyagok kiürülését a szervezetből. Antioxidáns vegyületei miatt tumorellenes hatású gyümölcsként tartják számon. A gyümölcs szerepet játszik az egészséges bőr fenntartásában is, segíti a gyulladásos betegségek gyógyulását. Kozmetikumként a ribizliolaj táplálja a száraz, érzékeny bőrt.

A pirosribizli is gyógynövény. 100 grammban csupán mintegy 29 kcal/121 kJ energia van. Csekély fehérjetartalma 1,1 grammot tesz ki, a benne levő zsír pedig mindössze 0,5g körüli. Savanykás ízéhez híven cukorból sem túl sokat tartalmaz, de szénhidrátjai már jelentősebb mennyiséget, 10-15 grammot képviselnek, melyből az emésztéshez fontos növényi rosttartalom, főként pektinszármazékok 8 gramm körüli mennyiséget tesznek ki, ezért az almához hasonlóan egészséges.

Savanykás ízét többek között különböző gyümölcs-és egyéb savaknak köszönheti. Kimutattak belőle almasavat, citromsavat, bórkősavat, borostyánkősavat, ecetsavat, oxálsavat, és még sorolhatnánk.

Ahogy valamennyi ribiszkeféle, a ribizli is sok C-vitamint tartalmaz, 100 grammja mintegy 30-40 mg-ot. Nem véletlenül alkalmazták már korábban is skorbut ellen. Emellett B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, valamint E-vitamin van benne említendő mennyiségben. Minden bizonnyal flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumorellenes hatását.

Fontos ásványi anyagai a nátrium, kalcium, foszfor, magnézium és a vas, sorukból kiemelkedő a 280 mg-ot kitevő káliumtartalom.
Növényi zsírjai a bőrben található zsírokhoz hasonlóak, a bőr által könnyen felvehetők és leadhatók. Feltehetőleg ezért ápolja és nyugtatja a ribizliolaj a száraz, érzékeny bőrt. Újabban a régi gyógyászati hagyományok ellenőrzése végzett kísérletek során a ribizli arról tett bizonyságot, hogy a bőr neurodermitisnél gyakori gamma-linosav-hiányát hatékonyan képes ellensúlyozni.
Hashajtó hatása is ismeretes.

5 literes pirosribizlis almalé ár: 1850 Ft

 

További információk

Tömeg5 kg

Főmenü