Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Jómagyar.hu prémium friss almalé Budapesten

1,700Ft

Elfogyott

Az almalé szezonon kívül rendelésre van!  Ára: 1700 Ft! Igazi, frissen préselt 100 %-os almalé! Doboz nélkül Házhozszállítással a cím előtt és pontjaink előtt vehető át szerdánként. Terjedelme és súlya miatt pontjainkon  1 darab per rendelés vehető át. Ára 5 db-tól 1600 Ft.

100 %-os frissen préselt almalé 5 l – Ára: 1700 Ft Doboz nélkül!

Ára 5 db-tól 1600 Ft ! Az almalé szezonon kívül rendelésre van! 

Csak házhoz szállítással rendelhető az általunk vállalt kiszállítási területen, átadás a ház előtt, ami az 1-16. kerületek nem minden ! része, illetve futárunktól vehető át átvételi pontjaink előtt, előzetes telefonos egyeztetéssel szerdánként délelőtt ! A pontokon 1 darab vehető át 1 rendelésben.

Csomagban nem küldhető!

A tasak doboz nélkül van!  Szavatossága felbontás nélkül 3 hónap, felbontás után 10 nap ! 

Az eddigiek is finomak voltak, de ezek egyszerűen ellenállhatatlan és egészségvédő gyümölcslevek, jó áron! Nos, akkor folytatnám: miben is különbözik ez az almalé az eddig is forgalmazott sűrítményből gyártott és szintén egészséges és finom 100 %-os almaléktől? Ezek a Jómagyar.hu prémium gyümölcslevek hűtőházban tárolt (alma) és/vagy fagyasztott gyümölcsökből( pirosribizli, feketeribizli, meggy) készülnek partnerünk üzemében. Míg a kicsivel olcsóbb szintén 100 %-os almaleveink 70 % sűrítményt és 30 % gyümölcsvelőt tartalmaztak(ezeket már nem forgalmazzuk, mert mindenben a csúcsminőséget akarjuk), addig ezek a 100 %-os gyümölcslevek valóban csak frissen préselt gyümölcsöket tartalmaznak, hasonló arányban.

Tartósításuk

Ezek a 100 %-os 5 literes vagy 3 literes gyümölcslevek pillanat hőkezelést(pasztörizálás) kapnak, ami annyit tesz, hogy csak 1-2 percig vannak 82 C fokon egy csőrendszerben, így sokkal több beltartalmilag értékes bioaktív anyag marad meg bennük. Természetesen ez igaz a C vitaminra is, amit mindig mindenki kérdez. Szavatossági idő 3 hónap. vannak még: feketeribizlis almalé 5 l, meggyes almalé 3 l és pirosribizlis almalé 5 l is, homoktövises almalé,  almalé.

Az alma beltartalmi alkotóelemei

Gyümölcscukor, pektin, növényi savak (citromsav és almasav), vitaminok pl. c vitamin, és nyomelemek.

A 100 %-os almalé magas vitamin és ásványi anyag tartalmát az ember szervezete igen gyorsan és könnyedén hasznosítja. Kedvező hatást gyakorol a gyomorra, az emésztőszervekre, jó hatással van az agyra, a vesére és a májra. Fokozza a kiválasztó szervek működését.Vese vagy a húgyutak gyulladásánál izületi fájdalmak esetén 2-3 hetes almalé kúra javasolt, napi 2-3 dl friss almalé elfogyasztásával. Fogyókúra és diéta idején is hatásos, mert pótolja a szervezet számára a vitaminokat és ásványi anyagokat.

Az almaecet is kiváló házi szer, amely zsíroldó és emésztést segítő, ezen kívül méregtelenítő hatású és a koleszterin szintet is csökkenti. Napi 2 dl almalé vagy napi egy kanál almaecetlé fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk érdekében.

Ne hagyja ki! A 100 %-os frissen préselt almalé kiváló téli vitamin és rostanyag forrás, tartósítószer mentesen az egész családnak. Ára elérhető, mivel ez az 5 kiló almalé kb. 7,5 – 8 kg almából készült! Szorozzuk csak fel a mai árakkal! Ezek az almalevek még felbontás után is 2-3 hétig elállnak, mivel a csapjuk a tasakon légmentesen zár, ezért az oxidáció majdnem teljesen ki van zárva. Kép: technológia

Az almalé jótékony hatásai – pektin tartalom

A magas koleszterinszint legfőbb előidézője a helytelen táplálkozás. Ezt a betegséget táplálékaink megválogatásával kezelhetjük is, többek között, ha kellő mennyiségű almát eszünk, ugyanis a vérerekben keletkezett zsírlerakódást képes feloldani az almában található pektin!!
Ugyanez a pektinanyag segít kiüríteni a szervezetből a nehézfémeket, például a higanyt és az ólmot, ezért kismamáknak és kisgyermekeknek különösen ajánlják az almafogyasztást.
Magas savtartalma segít a vese és a máj tisztításában, illetve ízületi panaszok esetén is jótékony hatású, ásványi anyagai pedig tisztítják a vért. Segít az alacsony vércukorszint helyrehozásában is, mivel gyümölcscukor- (fruktóz) tartalmának köszönhetően a vércukorszint lassabban emelkedik, mint más kemikáliák igénybevétele esetén.

Tudni kell, hogy a boltban kapható pektin alapú sűrítőanyagokat is nagyrészt almából készítik.

A pektin fő tulajdonságai

A természetben oldatlan állapotban protopektin formájában fordul elő. Iparilag a pektint az alma préselése után megmaradt anyagból,a citrusfélék(narancs ,grapefruit, mandarin,citrom) héjából,a cukorrépából nyerik ki. Gyártják por és sűrítmény formájában. A pektin pornak nincs szaga,színe attól függően milyen nyersanyagból lettek kinyerve,a világos krémszíntől a világos barnáig változik. Vízben oldódva kolloid oldatot képez. A pektin sűrítmény nem átlátszó,nyúlós folyadék,a nyersanyagra jellemző illattal. A pektinnek két fő tulajdonsága: a komplex képző és a kocsonyásító(zselésítő) tulajdonság,ennek megfelelően
különböző területeken használják.

Jómagyar.hu frissen préselt almalé 5 l – Ár: 1700 Ft 

 

További információk

Tömeg5 kg

Főmenü