Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 1800 Ft

1,800Ft

Rendelhető

Ára: 1800 Ft! 0,5 literes (500 ml)  homoktövis velő bomba áron. Csomagban nem küldjük! Színe, sűrűsége ideális. Ára 1800 Ft! Betétdíjas termék: elmosva használható tetővel 40 Ft a betétdíja!

CIKKSZÁM: 8876 Kategória:

Jómagyar.hu homoktövis velő 500 ml Ár: 1800 Ft

Csomagban nem küldjük!

Betétdíjas termék: elmosva használható tetővel 40 Ft a betétdíja!

A 2 dl-es termék után már van 0,5 literes homoktövis velőnk is. Fontos a homoktövis velő vásárlásakor: a színe legyen minél élénkebb narancssárga. Ez a kíméletes feldolgozásra utal. Amelyik barnásabb színű, az bizony több hőt kaphatott vagy régóta áll a polcon. A homoktövis bogyó  víztartalma 80 % körül van, ezért nem jelent feltétlenül rosszat (hígítást), ha hosszú, mozdulatlan tárolás után a rostokat tartalmazó olajos és sűrűbb része felül különválik és alul egy hígabb, átlátszó sáv alakul ki.

A különböző velők sűrűségét a passzírozás során/után kiszűrt rostok aránya határozza meg! Ha egyik cég finomabb szűrővel dolgozik,akkor lesz hígabb a velő. A mi gyártónk arra lett megkérve, hogy ne legyen túl híg, mert akkor sokan arra gondolnak, hogy hígítva lett a homoktövis velő.

A mi velőnk nem válik szét különböző frakciókra hosszabb állás után sem, bár volt már olyan, amikor kicsit több rost lett belőle kiszűrve, hogy szétvált. Mint az almalé vagy egyéb gyümölcslevek. Ettől nem kell tartani, ez elsősorban esztétikai kérdés, nem minőségi hiányosság.

Mivel a palackozáshoz használt homoktövis velős üveg elég drága, ezért az 5 dl-es kiszereléssel elég sokat tudunk spórolni. Ezért érezhetően jobb az ára, mint a 2 dl-es kiszerelésűnek.

Nálunk jelenleg a 0,5 l-es vagy 500 ml-es homoktövis velő 1800 Ft-ba kerül!

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu