Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Csomagküldésről a Foxpost menüpontban olvashat!

Jómagyar.hu házhoz szállítás Budapesten (1-16.ker.)

és a Vác-Budapest vonalon

(Min. rendelés 7000 Ft!)

Szerda (8-14 óráig) és szombat (10-14 óráig) !

Rendelni előző nap 12 óráig lehet.(Kivéve gyümölcslevek!)

 Házhozszállítási díj: 900 Ft

(Kérjük, lehetőleg csomagpontjainkon vegye át a rendelést.)

Cégeknél, ahol a szállítás “ingyenes”, a termékek jóval drágábbak, kérem számoljon! Ingyenes átvételi pontjaink számának bővülésével az ingyenes házhoz szállítás megszűnt.

Fizetőparkolás és/vagy nehéz parkolás esetén megkérjük,hogy jöjjön ki, ha ingyenes a parkolás és hely is van (belváros) akkor a csomagot be-illetve felvisszük a lakásba. Fenntartjuk a jogot, hogy ne vállaljunk bizonyos címeket! Nem mindenhová vállalunk még az 1-16. ker-ben sem: nehezen megközelíthető hegyes-völgyes, kerületek külső területei (Remetekertváros, Adyliget, Cinkota,Mátyásföld,Zugliget,Széphalom, Budaliget, stb- stb.), nincsen parkolási lehetőség vagy pl. a Várba sem.)

{source}
<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1hXHZqMZA7HqAwkGondZPpmJfJBE&hl=hu” height=”480″ style=”width: 100%”></iframe>
{/source}

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu