Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Ha nem jelenik meg a szállítási módok között, akkor arra a szerdára már nem vállalunk!

Csomagküldésről a Foxpost menüpontban olvashat!

Jómagyar.hu házhoz szállítás Budapesten (1-16.ker.)

és a Vác-Budapest vonalon

COVID-19 alatt az átadás a házak előtt történik!

(Min. rendelés 7000 Ft!)

Szerda (9-14 óráig)!

Rendelni előző nap 12 óráig lehet.

 Házhozszállítási díj: 900 Ft

Kérjük, lehetőleg 5 saját csomagpontunkon vegye át a rendelést.

Cégeknél, ahol a szállítás “ingyenes”, a termékek jóval drágábbak, kérem számoljon! Ingyenes átvételi pontjaink számának bővülésével az ingyenes házhoz szállítás értékhatára 20 000 Ft lett.

Fizetőparkolás és/vagy nehéz parkolás esetén megkérjük,hogy jöjjön ki, ha ingyenes a parkolás és hely is van (belváros) akkor a csomagot be-illetve felvisszük a lakásba. A COVID-19 alatt nem megyünk be vagy fel házakba, az átadás a ház bejárata előtt zajlik. Fenntartjuk a jogot, hogy ne vállaljunk bizonyos címeket! Nem mindenhová vállalunk még az 1-16. ker-ben sem: nehezen megközelíthető hegyes-völgyes, kerületek külső területei (Remetekertváros, Adyliget, Cinkota,Mátyásföld,Zugliget,Széphalom, Budaliget, stb- stb.), nincsen parkolási lehetőség vagy pl. a Várba sem.)

{source}
<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1hXHZqMZA7HqAwkGondZPpmJfJBE&hl=hu” height=”480″ style=”width: 100%”></iframe>
{/source}

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu