Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

JutaVit C vitamin 1000 mg 45 db 1000 Ft

1,000Ft

Elfogyott

100 db-os kiszerelés gazdaságosabban itt! C vitamin 30 6 db filmtabletta – 1000 mg hatóanyagot tartalmazó tabletták
A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény. 29 Ft/db!!

Jutavit C vitamin 1000 mg nyújtott felszívódású tabletta 45 db – Ára: 1000 Ft

A 100 db-os, sokkal gazdaságosabb termék itt kapható!

Kiszerelése: 45db filmtabletta – 1000mg hatóanyagot tartalmazó tabletták

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 tabletta tartalmaz:
1000mg C-vitamin
25mg Csipkebogyó kivonat

Összetevők:
Aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (dikalcium-foszfát, metil-cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz), csipkebogyó kivonat (25mg/tabletta), fényező anyag (sztearin sav), csomósodás gátló (magnézium sztearát, talkum), szinezékek (titán-dioxid, vas-oxid).

Adagolás:
Napi 1 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Tárolás:
Száraz, sötét, hűvös helyen.

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

OÉTI:6284 / 2010


További infók az internetről:

Jutavit C vitamin 1000 mg árak: http://www.argep.hu/trend/CVIT/C-vitamin-1000-mg-jutavit.html

A C-vitamin és rák

A C-vitamin fogyasztás komoly hatással van a különféle ráktípusok megelőzésében, ill. a tumornövekedés lassításában. 1990 és 2000 között kb. nyolcvan vizsgálat erősítette meg, hogy a C-vitamin jelentős hatással van a tumoros megbetegedésekben. Az alábbiakban csak a halandók számára is érthető néhány vizsgálatot idézem. A C-vitamin rákellenes hatása többek közt az un. szabadgyökök megkötésében, a rákkeltő anyagok semlegesítésében, az immunsejtek aktivitásának fokozásában rejlik. A vérben cirkáló fehérvérsejtekben százszor több C-vitamin van, mint egyéb szövetekben. Ez azt bizonyítja, hogy kellő számú jelenlétükhöz és aktivitásukhoz nagy mennyiségű C-vitaminra van szükségünk.
Egy 2004-ben publikált kutatás azt vizsgálta, vajon a gyermekkori leukémia és a táplálkozás közt van-e kapcsolat. 328 leukémiás esetet elemezve eredményük szerint azok a gyermekek védettebbek a leukémiával szemben, akik rendszeresen fogyasztanak C-vitamin tartalmú gyümölcsöket.
Egy 1987-es tanulmány egy 20 éves követéses vizsgálatban szignifikáns védőhatást talált a C-vitamint szedőknél a rákkal szemben; különösen állt ez a gyomorrákra. Egy 1991-es tanulmány hasonló védőhatást talált. Egy 2005-ös vizsgálat szintén a C-vitamin védőhatását mutatta ki a gyomorrákkal szemben. Egy Észak-Itáliai vizsgálatban, 1994-ben a vastagbélrákkal szemben mutatták ki a C-vitamin védőhatását. Egy másik 2005-ös vizsgálatban a C-vitamin egerekben erősen gátolta a vastagbél tumor növekedését. Egy 1986-os vizsgálatban a nagyobb C-vitamin bevitel csökkentette a vastagbél és végbélrák kockázatát.
Egy 1987-es tanulmány méhnyak rákos nőknél szignifikánsan alacsonyabb C-vitamin szintet állapított meg. Egy 1988-as vizsgálatban az emelkedett C-vitamin szint 60%-kal csökkentette a méhnyak rák kialakulását olyan nőknél, akiknél már kóros elváltozások voltak kimutathatók. Egy 1991-es vizsgálat a C-vitamin védőhatását mutatta ki méhnyak rákkal szemben. 
Egy 1991-es vizsgálat a C vitamint védőhatásúnak találta tüdőrákkal szemben nem dohányzó emberek közt. Jól tudjuk, hogy a dohányzás pusztítja a C-vitamint, így aki nem tud lemondani erről a halálos szenvedélyről, legalább szedjen sok C-vitamint.
Egy 1981-89 közt lefolytatott követéses vizsgálatban 11 580, a vizsgálat indulásakor még rákmentes személyt követtek, és akik nagyobb adag C vitamint szedtek védettebbek voltak a hólyag és a vastagbél rákkal szemben.
1992-ben közöltek egy 11 000 főt tíz éven át követő vizsgálat eredményét. Eszerint a sok C-vitamint fogyasztó férfiak közt a rákos halálozás 22%-kal, a szív és érrendszeri halálozás 42%-kal volt alacsonyabb. Nőknél a rákos halálozás 14%-kal, a szív és érrendszeri halálozás 25%-kal csökkent. A látszólag kedvezőtlenebb arány a nőknél fakadhat abból, hogy náluk alacsonyabb a halálozás! Egy 1992-es kínai vizsgálatban a magas C-vitamin felvétel erős fordított arányban állt minden rákos megbetegedéssel.
A mellrák minden nő rettegett betegsége. Egy 1990-es vizsgálat, amelyet a kanadai Nemzeti rákintézet folytatott le, a sok C-vitamint fogyasztók körében 31%-kal kevesebb mellrák fordult elő, mint a kevés C-vitamint fogyasztók körében.

Sok-e a sok?

Ha valaki mégis azon aggódik, mi van, ha mégis a dokiknak van igazuk, és káros a sok C-vitamin, akkor nekik szeretném idézni az alábbi összefoglalót:
Az 1987-es III. C-vitamin konferencián Jerry M. Rivers áttekintette azokat a vizsgálatokat, melyek a nagy dózisban (4-10 g) fogyasztott C-vitamin esetleges kockázatait vizsgálták. Az egyik szokásos érv szokott lenni, hogy a sok C-vitamin fokozza a vesekőképzőést. A vizsgálatok ezt nem támasztják alá, mindenesetre a szerző óvja a nagy dózisú C-vitamin fogyasztástól azokat, akiknek visszatérően vesekövük alakult már ki. A másik aggály szokott lenni, hogy a fokozott C-vitamin fogyasztás fokozza a vas felhalmozódását a szervezetben, ami azért volna káros, mert a vér magas vastartalma fokozza a vérrög képződés veszélyét. A vizsgálatok ezt sem támasztják alá. Egy újabb ellenérv szokott lenni a magas dózisú C-vitamin fogyasztással szemben, hogy fokozza a húgysav képzőést, ami arra hajlamos személyeknél pl. köszvényt okoz. A vizsgálatok ezt sem támasztják alá. Korában megjelentek olyan közlemények is, hogy a sok C-vitamin mutagén hatású, vagyis károsítja a sejtek genetikai állományát, ami rákot okozhat. A szerző rámutat, hogy ezek a vizsgálatok lombikvizsgálatok voltak, és ellentétesek azokkal a nagy népességen lefolytatott vizsgálatokkal, melyek éppen ellenkezőleg, azt bizonyítják, hogy a C-vitamin védi a sejteket a genetikai károsodásokkal szemben, következésképen csökkentik a rákos megbetegedés kockázatát.

Megvallom őszintén, sok dolgot megértettem már a világon, de azt még nem sikerült, miért van olyan erős ellenkezés a konzervatív orvosi körökben a C-vitamin, és cikksorozatunk többi vitaminjának fogyasztásával szemben. Steve Hickey és Hilary Roberts farmakológus professzorok az egészségügyi kormányzat összeesküvéséről beszélnek “A nevetséges táplálkozási ajánlások” című 2005-ös könyvükben. Só ügyben már láttuk, hogy van ilyen. A dolog elemzése messzire vezetne, itt elégedjünk meg annyival: egyeseknek nem az az üzlet, ha az emberek egészségesek.

Jutavit C vitamin 1000 mg 45 db – Ár: 850 Ft

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu