Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Jutavit Liposom C vitamin 400 mg + D3

2,650Ft

Elfogyott

Ára: 2650 Ft Jutavit Liposom C vitamin 400 mg D3 60 db.  A liposzómákba található vitaminok majdnem tökéletesen szívódnak fel, mert a foszfolipidekből álló burok nagyon hasonló az élő szervezetben található sejteket határoló foszfolipid burokhoz.

Jutavit Liposom C vitamin 400 mg 60 db D3 Ára: 2650 Ft

A liposzómákba található vitaminok majdnem tökéletesen szívódnak fel, mert a foszfolipidekből álló burok nagyon hasonló az élő szervezetben található sejteket határoló foszfolipid burokhoz.

D3 vitaminnal, citrus bioflavonoidokkal, acerola és csipkebogyó kivonattal.

 

Megnevezés1 filmatabletta tartalmaz (NRV)
C vitamin400 mg (500 %)
D3 vitamin10 µg (400 NE) (200%)
Citrus bioflavonoidok25 mg (-)♣
Csipkebogyó kivonat25 mg(-)♣
Acerola kivonat20 mg(-)♣
NRV: napi beviteli referenciaérték %-ában kifejezve
♣: Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli érték

Adagolás: felnőtteknek napi 1-3 filmtabletta, gyermekeknek 6 éves kortól 1 tablettát bővízzel lenyelni.
Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem használható, a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell fogyasztani, beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását is, a karotinok szintjének fenntartása érdekében.
A C és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéséhez és ezen keresztül az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontozat normál állapotának fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalcium szintjének, egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.
Minőségétmegőrzi a csomagoláson jelzett hónap végéig. Tárolás száraz, napfénytől védett helyen, 25 C° alatt.

Nettó tömeg: 68,76 g 

OGYÉI nyilvántartási szám: 17834/2016

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
H-2215 Káva, Bényei út 9.

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu