Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

JutaVit Omega-3 halolaj kapszula 110 db

1,500Ft

Elfogyott

Ez a termék megszűnt, de helyette az akciós 1200 mgX100 db= 1950 Ft!! A JutaVit Omega-3 mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják/csökkentik a koleszterinszintet.

Ez a termék megszűnt,de helyette van új termék: JutaVit Omega-3 Halolaj 1200mg E vitamin 100 db Ára 1950 Ft!

Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy azoknál a népcsoportoknál – főként a tengerparti országokban – ahol a hal szerves része a mindennapi étkezésnek, a szív és érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszer megbetegedések előfordulása számottevően alacsonyabb, mint a világ azon tájain, ahol a halfogyasztás nem rendszeres. Egy új tanulmány szerint ez utóbbiaknál a beteg lakosság általános kondíciója a halolaj megfelelő terápiás alkalmazásával viszont gyorsan javítható. 

Sokan még nem tudják, de a Jómagyar hidegen sajtolt lenmagolaj rengeteg Omega-3-at tartalmaz!

A természetes eredetű olajokat világszerte előszeretettel alkalmazzák kiegészítő kezelésként, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaznak esszenciális omega-3, omega-6 zsírsavakat, melyeket a szervezet nem tud előállítani, bár nélkülözhetetlenek a működéséhez.

Az eddig ismeretek alapján a halolaj sok omega-3-zsírsavat (többek között linolénsavat) tartalmaz, melyek a szervezetben EPA-vá (eicosapenteanoic sav) és DHA-vá (docohexaenoic sav) alakulnak. Ezek számos élettani és sejtbiológiai funkciót támogatnak. Elengedhetetlenek a normális agyi funkciókhoz, közreműködnek a vérnyomás szabályozásában, jótékony hatást gyakorolnak az immunrendszerre, illetve a normális anyagcsere folytán képződő toxikus hatású intermedierek ellen is védelmet nyújtanak.

A JutaVit Omega-3 mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják a koleszterinszintet. 

1 JutaVit Omega-3 halolaj kapszula tartalmaz:

Zsír 1000mg
Telített zsírsav 100mg
Egyszeresen telítetlen zsírsav 230mg
Többszörösen telítetlen zsírsav 470mg
Ebből Omega-3 300mg, EPA 180mg, DHA 120mg

30 db lágyzselatin kapszula. 

Összetevők: Halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz

Figyelmeztetés: 
– kisgyermekek elől elzárva tartandó
– az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
– az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot

Adagolás: napi 1 kapszulát vízzel egészben lenyelni. 

Tárolás: száraz, sötét, hűvös helyen 

Gyártó és forgalmazó:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.


További Omega-3 halolaj iformációk

(Ezek az infók nem megerősítettek.)

A halolaj – antioxidáns hatásai mellett – bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében, az asztmától kezdve a szív- és érrendszerei problémákig. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

A halolajjal kezelhető betegségeknek van egy közös tulajdonságuk: a krónikus gyulladás, melynek következtében az érfalak (főleg az artériák fala) megvastagodik, megkeményedik, ami akár agyvérzéshez vagy szívinfarktushoz is vezethet. Hogyan képes a halolaj mindezt megakadályozni? A kutatók több mint 20 éve keresték a választ erre a kérdésre.

Charles Serhan (Harvard Medical School, Boston) és munkatársai már 1999-ben elvégeztek egy olyan vizsgálatsorozatot, ahol sikerült igazolniuk a halolaj szív-érrendszeri betegségekre gyakorolt jótékony hatását. A vizsgálatokban részt vett szívbeteg személyek aszpirin mellett naponta 1 gramm halolajat is fogyasztottak. Lehetséges, hogy a gyors javulásukat a két anyag együttes hatása okozta?

Serhan legutóbbi kutatásaiban erre próbált választ találni. Kísérleteiben emberi és egér-sejttenyészeteket használt, és azt tapasztalta, hogy a halolajban lévő, omega-3 nevű zsírsav olyan lipidekké (zsírszerű anyagokká) alakul át, amelyek közvetlenül képesek a gyulladást csökkenteni. Kiderült az is, hogy aszpirin hozzáadásával ez az átalakulási folyamat jelentősen gyorsítható.

A kutatók egészséges emberek véréből – akik egyaránt kaptak halolajat és aszpirint is – azonosítottak egy ilyen gyulladásgátló lipidet: a resolvin E1-et. Hangsúlyozták azonban, hogy nem csupán ez az egyetlen ilyen hatású molekula létezhet a szervezetben. A resolvin E1 mesterséges előállítása könnyen kivitelezhető, így vizsgálhatóvá vált a közvetlen hatása is: (nyúl) hámszöveten sikeresen leállította a gyulladásos reakciókat. A resolvin E1-gyel egyéb kísérletek is folyamatban vannak, ahol fogínygyulladásban szenvedő egereket próbálnak meg kezelni.

Serhan és kollegái a resolvin E1 nagy mennyiségben történő gyártását és embereken történő kipróbálását tervezik. Ha sikerülne több, hasonló hatású molekulát találni, többféle gyógyszer előállítása is lehetővé válna.

Az eredmények részletes ismertetése a The Journal of Experimental Medicine tudományos folyóiratban jelent meg.

Védett tartalom!

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu