Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

Magyar “B” rizs – Ára: 320 Ft

250Ft

Elfogyott

Egy rendelésben max. 3 kg rendelhető csomagküldés esetén! Átvétel vagy kiszállítás esetén több is. Végre kapható ismét a MAGYAR rizs! Kiváló minőségű, pergős, tiszta és lekövethető származású!

CIKKSZÁM: 0080 Kategória:

Magyar rizs a Nagykunságból

A kínait és thaiföldit ne vegye! Gyakran nehézfém(kadmium) szennyezett amerikai források szerint! Kína a világ legnagyobb környezetszennyezőjeként már nem tud vegyszermentes termékeket előállítani. Annak a rengeteg ipari füstszennyezésnek ugye valahol vissza kell esnie a földre..

De itt a MAGYAR megoldás Önöknek is: vegyék/egyék a magyar rizst, hogy magyar munkahelyek létesüljenek, ne külföldi termékek által külföldi munkahelyek!

Itt termesztik így:

A képen megfigyelhető, hogy nem vágott szemű dolgozó műveli a földet, ezért nem a kínai és egyéb távol keleti országok munkaerő piacát támogatjuk, ha magyar rizst veszünk, eszünk! A magyar rizs termesztése elsősorban Kisújszállás és környékén történik elárasztásos technológiával.

 

Főmenü