Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

Magyar barnarizs 1000 g – Ára: 370 Ft

370Ft

Elfogyott

Mostanában nem lesz kapható, de egyes élelmiszer láncoknál van! Magyarországon termett magyar barnarizs! Egészséges és követhető származású.

CIKKSZÁM: 0079 Kategória:

Magyar nagykun rizs a Nagykunságból – Ára: 370 Ft

Mostanában nem lesz kapható, de egyes élelmiszer láncoknál van!

Vegyen magyar termesztésű Nagykun barna rizst, hogy ne a kínai és thaiföldi munkahelyeket támogassa, hanem a magyar gazdákat, termelőket. Ritka a barna rizs ilyen jó áron!  Átvétel Budapesten, a Budapesten két pontunkon vagy házhozszállítás Budapesten és a Bp – Vác vonalon. Kép: egy magyar ember a magyar rizsföldön!!

A barnarizs jótékony hatásai táplálkozástani szempontból: a barnarizs pontosan azért egészséges a fehér rizshez viszonyítva, amiért a teljes kiőrlésű liszt sokkal teljesebb értékű táplálék a sima liszthez képest. Nevezetesen, hogy tartalmazza a magok egészséges rost, ásványi anyag és vitamin tartalmát is, nem csak az üres kalóriákat tápérték nélkül.

A barnarizs még az LDL koleszterinszintet is csökkenti A barna rizsnek még a koleszterinszint csökkentésében is szerepe van:egy olyan vegyület is található benne, amely a koleszterinszint csökkenését eredményezi, ezért szívvédő élelemnek is tekinthető. A barnarizs külső borítása – azaz korparésze – tartalmaz egy vegyületet, melynek neve oryzanol. Ez az anyag váltja ki a vérkoleszterinszint csökkenését. Louisiana állam egyetemén vizsgálatot végeztek, melyben arra keresték a választ, hogy a rizskorpa milyen mértékben képes a koleszterinszintet csökkenteni. A vizsgált személyek napi 100g rizskorpát fogyasztottak három héten át. A felmérés végén a vérkoleszterinszint átlagban 7 százalékkal, ezen belül a káros LDL – koleszterin – szint 10 százalékkal csökkent. Kép: magyar dolgozó a rizsföldön.

Magyar nagykun rizs a Nagykunságból – Ára: 370 Ft

 

További információk

Tömeg1 kg

Főmenü