Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Információs telefonszámunk nincsen, mivel az interneten, írásban és az internetes kereskedelem igényének megfelelően, azaz követhető módon válaszolunk minden kérdésre. Munkanapokon a válasz 0-2 óra! Szerdán és pénteken a futárnál persze van telefon!

E-mail cím: info kukac jomagyar.hu

Kérem a mo-i hivatalos levelezés megszólításait használni: Kedves/Tisztelt Hölgyem/Uram! ( Mi is így adjuk meg a tiszteletet majd. )

E-maileket hétfőtől-csütörtökig 8-16 és pénteken 8-15 óra között válaszolunk meg. Szerdán csak 14 óra után.

Felfogás-minőségpolitika

1. 2020. 08. hótól a napraforgó étolajnál feltüntetjük, hogy sajnos rengeteg Omega-6 zsírsavat tartalmaz, ezért nem ajánljuk sem nyersen, sem sütve-főzve a használatát. A repceolaj még alkalmas ilyen célokra, de leginkább az állati zsírt ajnljuk sütéshez.

1.1 Nagyon ritka vállalkozásként Magyarországon egyre több termékünknél érhető el a laboratóriumi jegyzőkönyv a termékleírásokban a jellemző hatóanyag tartalomról, ORAC értékről, rezveratrol, összes polifenol tartalomról, ASTA érték , ilyenek:  vörös szőlőmag őrlemény,szőlőhéj őrlemény, homoktövis velő, homoktövis héj őrlemény, feketeribizli őrlemény, mákolaj, teljes szőlőmag őrlemény, paprika őrlemény, stb..https://jomagyar.hu/magorlemenyek-szolomag-orlemeny/voros-szolomagolaj-szolomag-orlemeny-csomag/

2. Egyedüliként Magyarországon az érezhető piaci jelenléttel bíró vállalkozások közül mi NEM! forgalmazunk a magyar nemzetgazdaságot, a mo-i munkahelyek számát csökkentő és a Forintot is gyengítő külföldi termékeket, amiknek az importja gazdaságilag értelmetlen, környezetvédelmileg káros( látjuk a kamionokat az utakon?) és csak a kereskedői profittermelés érdekében történik. A magyar joghurt megy Ausztriába, az osztrák joghurt jön ide. Mi értelme? A határtalan vásárlói választás értelmetlen joga?

3. Egyedüliként az országban 2016 tavaszától meghirdettük, hogy a mákolaj nem tartalmaz kalciumot vagy foszfort! Azóta senki nem követte a példánkat! (Ha igen, kérem jelezzék!) Valószínűleg a világ legtöbb kalciumot és foszfort tartalmazó élelmiszere: https://jomagyar.hu/magorlemenyek-szolomag-orlemeny/jomagyar-hu-makliszt-500-g-ar-400-ft-detail/

4. Egyedüliként az országban mi eláruljuk, hogy mennyi egy kiló tökmag termelői ára és így kb. mennyi a tökmagolaj literének alapanyag! bekerülési költsége, azaz mennyire zsákmányolják ki a kapzsi gyártók (pedig mi csak forgalmazók vagyunk!) a vevőiket a legtöbbször még csak nem is hidegen sajtolt tökmagolaj áraikkal: https://jomagyar.hu/jomagyar-hu-hidegen-sajtolt-olajok/jomagyar-hu-hidegen-sajtolt-tokmagolaj-0-5l-ara-2600-ft-detail/

5. Legtöbb termékünk esetében a termék ára országosan az 1-3. helyen van. Sok termékünk országosan a legolcsóbb. Ebbe beleértendőek a multik is! Miért is vásárolnak akkor náluk a magyarok? Frissen préselt gyümölcslét, Jutavit termékeket, mézet,  hidegen sajtolt olajokat, homoktövis termékeket az Auchan-nál, Tesco-nál, DM-nél, Rossmann-nál, Aldi-nál, Spar-nál, Penny market-nél, Lidl-nél és több száz gyógyszertárnál lényegesen alacsonyabb áron árulunk.

Egész évben,  nem csak akciós időszakban!!! Ez azért lehetséges, mert nekünk nincsenek – az örökké  sulykolt és áhított növekedés eredményeként – akkora működési költségeink,mint a gazdaságilag indokolatlanul túlnőtt cégeknek. A jövő ezért – remélhetőleg – a magyar/helyi  tulajdonú  kisvállalkozásoké!

6. Vicces és persze tragikomikus láni,ha néha egy-egy gyógyszertár pár tíz Ft-al olcsóbban kínál termékeket,hogy alánk menjenek..:)

7. Nincsen a vevőket hülyének néző és teljesen bugyuta 9-es végű árképzés, amit a multik, de a legtöbb “magyar”  kereskedő is alkalmaz!

8. Bőséges termékleírás érhető el, sok esetben hiteles linkkel klinikai kísérletekhez, hihető forrásokhoz!

A régi szöveg 2011-ből, ami nem sok embert hatott meg…

Van egy álmunk: a magyar fogyasztók az osztrák, német vagy francia fogyasztókhoz hasonlóan elsősorban hazai, egészséges és versenyképes árú élelmiszereket vagy egyéb termékeket válasszanak. Ausztriában ezt nem kell magyarázni, az osztrák nem vesz magyart, az biztos, reméljük, hogy Magyarországon is egyre többen rájönnek a kérdés jelentőségére.

2011 őszén indult el a Jómagyar.hu nevű webáruházunk. Sok webáruházzal szemben, nekünk van nevünk (nem csak az “X” csapat vagyunk), mi több, még véleményünk is a világról, nem úgy, mint az igazi kereskedőknek, akik véleményüket, értékrendjüket a mindenható profit érdekében  persze elhallgatják:  Briglovics Zalán vagyok, a jómagyar.hu alapítója.

Nem tekintjük magunkat vérbeli kereskedőnek, a vérbeli kereskedők szánalmas jellemzőivel (mindenkinek mindent, bármi áron eladni), nem a profit az első. Csak 100 %-ban magyart, az élelmiszerek tekintetében csak adalékanyag mentest gyártunk, gyártatunk, forgalmazunk, tisztességes árakon!

Kép: 2016.01.24. Vác, Duna-sétány

Felfogás

Szerezzük vissza magyarországi és magyar! saját piacunkat a külföldiektől és legyünk tudatosan táplálkozó, fogyasztó polgárok!

Vegyünk minél több magyar terméket, lehetőleg termeljünk és forgalmazzunk is minél többet. Csak így növelhetjük a magyarországi munkahelyek számát! Német, lengyel, osztrák vagy bármilyen ny-európai termékekkel nem!

Még kézzelfoghatóbban: ne Domestos-t vegyen, hanem Hypo-t vagy pl. van a Dalma gél! Ne szlovák UHT tejet vegyen, hanem magyar teljes tejet! Ne vegyük meg a lengyel burgonyát, sárgarépát, mert 2 Ft-al olcsóbb. Ne Ariel mosóport vegyünk, hanem például magyar mosószódát vagy folttisztító sót használjunk, de van sok magyar mosószer gyártó is. Öblítéshez ne Silan-t, Coccolino-t, hanem magyar ecetet vagy magyar öblítőt használjunk! Calgon?? A Calgon gyártóját 15 millióra birságolta a GVH 2012-ben, mert hazudott, amikor azt állította, hogy a 200 Ft-os ecet kárt tehet mosógépében.. Természetesen ecettel lehet vízkőteleníteni, de általában szükségtelen a vízkövön aggódni. Ilyen egyszerű lenne! Csodásan beváltak ezek a mosószerek nálunk is.

A reklámfüggők/hívők az 500 Ft-os Domestos-t vagy Clorox-ot veszik, aminek ugyanaz a hatóanyaga (nátrium-hypoklorit), mint a 80 Ft-os magyar Hypo-nak!

Mi legyen a stratégia?

Ezt a nemes célt a mai fogyasztói társadalomban csak úgy érhetjük el, ha kiváló minőségű, adalékanyag mentes, árban versenyképes (sőt még olcsóbb..) és 100 %-ban magyar élelmiszereket,termékeket termelünk, forgalmazunk és vásárolunk. Fel kell fognunk végre, hogy a Magyar termék=Magyar munkahely. (osztrák termék=osztrák munkahely)

Természetesen vevői fogadóképesség nélkül nehéz lesz visszaszerezni saját piacunkat, mivel a multik óriási tőke/finanszírozási fölényben vannak a magyar termelőkkel, kereskedőkkel szemben és szinte fillérekért árulják a külföldi boltjaikban már leértékeléshez közelítő , adalékanyagokkal dúsított, silány termékeiket. Sajnos még a magyar üzletláncok is szívesen forgalmazzák az azonos használati értékkel bíró magyar termékek mellett a sokkal drágább külföldi árukat. Környezetszennyezve körbeutaztatják áruikat egész Európán, hogy a magyaroknak eladják azokat, mivel máshol nem tudtak megszabadulni tőlük. 

zalan1[1] (1)

Hogy miért is ne vásároljunk a tesco-ban és hasonló külföldi bolthálózatokban, azt már korábban megjelentetett cikkeimben hangsúlyoztam. Azóta már a Magyar Kormány is rájött, hogy ezek a külföldiek nem szeretnek Magyarországon adót fizetni.

Árainkról: ha a kedves olvasó megnézi, minden termékünk ára alacsonyabb, mint a hasonló termék multi ára, akár a mézekről, akár a gyümölcslevekről, fokhagymáról, paprikáról, hidegen sajtolt étolajról, étrendkiegészítőkről, tökmagolajról beszélünk, tehát igazából nem lesz nehéz döntés tőlünk rendelni. Csak az ésszerű gondolkodás, a józan paraszti ész is elegendő egy Jómagyar.hu rendelés elindításáshoz. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy kiváló minőséget, adalékanyag és GMO mentes élelmiszert, ingyenes átvételi pontos átvételt is kap a kedves vevő, akkor már egyenesen kihagyhatatlan a Jómagyar.hu termékek megvásárlása.

GMO és adalékanyag mentes élelmiszer: minden általunk forgalmazott termék GMO és élelmiszer adalékanyag (E számok) mentes.

A Jómagyar.hu termékek kiszállítási területei-élelmiszer kiszállítási idők/napok

meheszet 12Méz, fokhagyma, teljes kiőrlésű liszt, magyar rizs, hidegen (vegyszer mentesen) sajtolt étolaj, mákolaj, tökmagolaj, vörös szőlőmagolaj, kalocsai minőségű paprika, mangalica kolbász, 100 %-os gyümölcslé, homoktövis velő, Jómagyar.hu magőrlemények, szőlőmag őrlemény, Jutavit étrendkiegészítők, Caola kozmetikumok és tisztítószerek kiszállítása/háthozszállítása a Budapest I-XVI. kerületekben, valamint a Dunakeszi,Göd,Sződliget, Sződ,Vác vonalon.

Nem építünk ügynöki rendszert (területi képviselők) és nem akarunk havi kötelező csapatépítő tréningeket tartani multi mintára sem, mint más hasonló termékekkel foglalkozó vállalkozás(ok). (Ők a területi képviselőknek fizetett jutalékuk miatt magasabb árakkal tudnak csak dolgozni egyébként is.)

Fokozatos, nem kapzsi növekedést tűztünk ki célul, mivel nem hiszünk a végtelen növekedésben véges világunkban, ahogy nem hiszünk a hitel mindenhatóságában.(vagy a közgazdaságilag önmagában értelmetlen GDP növekedés hajszolásában)

* = Sok termékünk esetében a piacon a legolcsóbbak vagyunk.

Jómagyar.hu Elérhetőségek:

Minden átvételi és kiszállítási infó (térképek!!!), időpontok a Házhozszállítás-átvétel menüpontban, erről többet nem tudunk mondani. Ha mégis kérdése lenne, azt kérjük email-ben tegye fel.!

 info kukac jomagyar.hu

Kérem a hivatalos levelezés megszólításait alkalmazni. Az “Üdv!”, “Üdvözlet!” megszólításokat kérem mellőzni, mert nem vagyunk rómaiak.

Üdvözlettel és bízva a Magyarok összefogásában:

Briglovics Zalán – Jómagyar.hu termékek 

Főmenü