Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Erdei méz 950 g – Ára: 1800 Ft

1,800Ft

Elfogyott

Kiváló ásványi anyag tartalmú, enyhén karamellás ízü méz.

CIKKSZÁM: Erdei méz 950g Kategória:

Erdei (mézharmat) méz 950 g Ára: 1800 Ft

Ősszel és télen időszakonként veszünk, csak vásárlóinktól, előzetes e-mail-es egyeztetéssel: címkétlenített üveg 25 Ft, mézes vagy egyszínű tetővel 30 Ft! Ez nem hivatalos ajánlattétel! Nem kötelező érvényű, ha éppen nem kell, akkor nem veszünk! 

E fajtaméz nem a virágok nektárjából készül, hanem a méhek a növények levelein található mézharmat összegyűjtésével állítják elő. Emiatt a virágportartalma elenyésző. Nagyon sötét, szinte fekete színű, enyhe illatú, markáns ízü méz. Többnyire sokáig folyékony maradnak, de egyes típusok gyorsan kristályosodnak. Magas ásványi anyag tartalma miatt fogyasztása jó étrendi hatású. Kizárólag önmagában (kenyérrel-vajjal, müzliben) is fogyasztható, esetleg italok ízesítésére is használható. fertőtlenítő, vizelethajtó, csonterősítő hatású, vérszegénység esetén kiváló.

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu