Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Repceméz 1 kg

1,400Ft

Rendelhető

2020.06.01-től kapható, de már rendelhető! Ez a repceméz hófehér! Csomagban nem küldhető!
CIKKSZÁM: 68720 Kategória:

Repceméz 1 kg Ár: 1400 Ft

Csomagban nem küldjük!

Mivel ezt a mézfajtát úgy kenjük bele az üvegbe,ezért kisebb légzárványok lehetnek benne!

Hosszú évek óta gondolkodtam a repceméz tartásán. A repceméz nagyon gyorsan kristályosodik,mert az összes fajtaméz közül ebben a legtöbb a szőlőcukor!  Ha a méhész nem pergeti ki, beleköt még a keretekbe is3-4 nap alatt!

A kedves méz/méhész marketing kitalálta rá, hogy kevésbé savasít, mint a többi méz. Nos, ha a szőlőcukor kevésbé savasítana, mint a gyümölcscukor, akkor lenne benne ráció, de ellenkezőleg, a szőlőcukor, ami a repcemézben van a legtöbb az összes fajtaméz közül, sajnos rosszabb gyomor – és inzulinválaszt okoz, mint a kicsivel talán lassabban felszívódó fruktóz vagy gyümölcscukor. Minden méz savasít, ezért minden méz fogyasztása mértékkel javasolt.

Amiért viszont sokan kedvelik, az pont a nagy szőlőcukor tartlma miatt érzehető hűsítő szőlőcukor íze. A tiszta repceméz hófehér, ahogy ez is.

 

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu