Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Bp-i házhoz szállítás általunk szerdán és szombaton! Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk a Bp.1-16. kerületbe 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Selyemfűméz 950 g – Ára:1700 Ft

1,700Ft

Elfogyott

Sokan jobban szeretik az akácméznél,mert ez is lassan kristályosodik viszont ennek még illata is van. A selyemfűméznek sárgább a színe,mint az akácnak, ami inkább zöldes sárga.

Összehasonlítás
CIKKSZÁM: 0065 Kategória:

Selyemfűméz 950 g – Ára:1700 Ft

Ősszel és télen időszakonként! veszünk, csak vásárlóinktól, előzetes e-mail-es egyeztetéssel: címkétlenített üveg 25 Ft, mézes vagy egyszínű tetővel 30 Ft! Ez nem hivatalos ajánlattétel! Nem kötelező érvényű, ha éppen nem kell, akkor nem veszünk! 

Világos, az akácmézhez hasonlító színű, azaz sárgább, de az akácmézzel szemben  illatos,  lassan kristályosodó méz a selyemfűméz. Nekem személyes kedvencem, ízét többre értékelem az akácénál. Lassan kristályosodik – az egyéb vegyes virágok arányától függően – és ekkor majdnem olyan fehér színű lesz, mint a repceméz.

A mezőgazdászok nem kedvelik, mert igen invazív növény és nehéz kiirtani. A vaddohánnyal erősen “fertőzött” területek kiváló méhlegelők, a képen egy kisebb csoport látszik, de egész mezőket képes benépesíteni. 

 

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu