Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Vegyes virágméz 950 g – Ára: 1400 Ft

1,400Ft

Rendelhető

Ára: 1400 Ft. Csomagban nem küldjük! Az 1-3-5 üveges mennyiségi kedvezmény jelenleg nincsen, nagyon kevés méz van eddig, várjuk az árakat.  Nem akarunk a jövőben versenyezni a kínai-európai kevert mézekkel, de még így is verjük a bolti árakat!!  A legegészségesebb méz a vegyes virágméz, mert sokféle virág, akár gyógynövény nektárját tartalmazza, nemcsak akácot vagy mást, mint a fajtamézek esetében.

CIKKSZÁM: 0067 Kategória:

Vegyes virágméz 950 g – Ára: 1400 Ft 

Csomagban nem küldjük!

Ősszel és télen időszakonként veszünk, csak vásárlóinktól, előzetes e-mail-es egyeztetéssel: címkétlenített üveg 25 Ft, mézes vagy egyszínű tetővel 30 Ft! Ez nem hivatalos ajánlattétel! Nem kötelező érvényű, ha éppen nem kell, akkor nem veszünk! 

Leadható a 3, 13. és 15. kerületi pontokon előzetes email-es egyeztetéssel!! Ugyanakkor a “saját” üvegért nem fizetünk, tehát az nem betétdíjas.

A vegyes virágméz: A vegyes virágméz a legegészségesebb “mézfajta”, mivel a hatóanyagtartalma jóval többféle virágból származik, mint a fajtamézeké! A vegyes virágmézek színbeli és állagbeli eltérései a méhek által látogatott növények sokféleségéböl ered.

Emiatt e mézek színe rendkívül változatos, általában sötét árnyalatúak. Jellemző rájuk a viszonylag gyors kristályosodás, ami természetes folyamat és nem rontja az ízhatásukat. Több pozitív élettani hatásuk van, mint a fajtamézeknek.

Tea, kávé édesítéséhez kiválóak, de mézes-vajas kenyérnek is felülmúlhatatlanok. A vegyes virágméz a legjobb főzéshez-sütéshez is. 

A vegyes virágméz Magyarországon általában jelentős hányadban napraforgó mézet és az erdő-mező virágainak nektárját tartalmazza. A vegyes virágméz ára a piacokon 1500-1900 Ft között van.

A képen a házi méh a virágport gyűjti.

A vegyes virágméz ára nálunk jelenleg 1400 Ft!

További információk

Tömeg1 kg

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu