Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Szekszárdi Cabernet Franc-Sauvignon Cuvée 2012 2 l Ár: 1400 Ft

1,400Ft

Elfogyott

Szekszárdi Cabernet Franc-Sauvignon Cuvée (2012) 2 l  Ár: 1400 Ft

Volt szekszárdiként már fiatalon megismerkedtem a szekszárdi kékfrankossal. 20 éves fiatalemberként nagyon száraznak éreztem, de lehet, hogy csak egy tényleg száraz darabbal volt dolgunk.

Ez körülbelül 20 éves koromban volt, azóta sok vörösbort kóstoltan és természetesen maradtam a száraz boroknál. Ez a szekszárdi Cabernet Franc-Sauvignon Cuvée valóban csodás,mutatja az óborok jegyeit, érződik benne a meggy és fekete ribizli. Ez a bor most 7 éves, ami már ritkaságnak számít, mivel csak a 4-5 csillagos vörösboroknak van 6-10 év érlelési/tárolási potenciálja.

Ez a szekszárdi borvidékről származó eredetvédett, oltalom alatt álló száraz vörösbor 1 évig volt fa hordóban is érlelve, ami szakértők számára érződik is az ízén. A bort bársonyos tanninok, közepes-nagy test és szép harmónia jellemzi. A Cabernet Sauvignon ás Franc fajta minden  ízét hordozza a bor.

A képen a Cabernet Sauvignon kék szőlő vastag héjú fürtje látható.

Ha az árát átszámoljuk 7 deciliteres bolti üveges kiszerelésbe, akkor 7 X 70 Ft, azaz 490 Ft/7 dl-es árat kapunk. Ezen az áron 1.  osztályú, eredetvédett szekszárdi vagy bármilyen vörösbort nagyon ritkán lehet kapni, csak azért nem írom ide, hogy nem lehet kapni, mert akkor beleköthetnének ellenérdekű felek….:)

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu