Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Minőségbiztosítás és felfogás

 

1. 2017 34 35 001Nagyon ritka vállalkozásként Magyarországon  egyre több termékünknél érhető el a laboratóriumi jegyzőkönyv a jellemző hatóanyag tartalomról vagy ORAC értékről, rezveratrol, összes polifenol tartalom, ASTA érték. Ilyenek:  vörös szőlőmag őrlemény, szőlőhéj őrlemény, homoktövis velő, homoktövis héj őrlemény, feketeribizli őrlemény, mákolaj, teljes szőlőmag őrlemény, I. oszt. paprika őrleményünk.

2. Egyedüliként az országban 2016 tavaszától meghirdettük, hogy a mákolaj nem tartalmaz kalciumot vagy foszfort! Azóta senki nem követte a példánkat! (Ha igen, kérem jelezzék!)

3. Egyedüliként az országban mi eláruljuk, hogy mennyibe kerül egy kiló tökmag és így kb. mennyi a tökmagolaj literének bekerülési költsége, azaz mennyire zsákmányolják ki a kapzsi gyártók (pedig mi csak forgalmazók vagyunk!) a vevőiket a legtöbbször még csak nem is hidegen sajtolt tökmagolaj áraikkal.

4. Legtöbb termékünk esetében a termék ára országosan az 1-3. helyen van. Sok termékünk országosan a legolcsóbb.

5. Nincsen a vevőket hülyének néző és teljesen bugyuta 9-es végű árképzés, amit a multik, de a legtöbb magyarországi.. kereskedő is alkalmaz!

6. Bőséges termékleírás érhető el, sok esetben hiteles linkkel klinikai kísérletekhez, hihető forrásokhoz!

 

Régi szöveg 2011-ből

Az utóbbi időben egyre inkább zavart a nagyrészt multinacionális élelmiszeripar mérhetetlen adalékanyag és vegyi anyag felhasználása élelmiszereinkben. Elhatároztam, hogy egészséges és 100 %-ban magyar élelmiszert fogok eljuttatni vásárlóinkhoz. A “Jómagyar.hu termékek” vállalkozás erről szól: becsületesen, kis árréssel, kiemelkedő minőségű termékekkel visszahódítani magyar piacunkat a külföldiektől.

zalan1[1] (1)

Termékgarancia: Amennyiben Ön nincsen megelégedve bármely termékünkkel,  írásos! reklamációja után cégünk, ha szükséges, megvizsgáltatja  akkreditált laborban a terméket és a laboratóriumi vizsgálat után, ha valóban hibás volt a termék, a pénzét is visszaadjuk. Ha a labor nem talált hibát, akkkor viszont sajnos továbbhárítjuk a vizsgálat költségét. Kép: régi, már nem aktuális szórólapunk 2011-ből..

 

Jómagyar.hu mézek: Sűrű, zamatos és vegyi anyag mentes mézet termelek és forgalmazok. Méhészként kisebb mennyiségű saját mézet és nógrád-megyei fajtamézeket forgalmazunk, minden méz I. osztályú, max. 18,5 %-os víztartalmú, azaz 1. osztályú.

A 100 %-os Jómagyar.hu gyümölcslevek egyenesen a gyártótól érkeznek Önhöz, hogy kihagyjuk a felesleges kereskedői lépcsőfokokat és kedvezőbb árat tudjunk elérni. Minden gyümölcslé 100 % gyümölcsöt tartalmaz sok vitaminnal, ásványi anyaggal. Tartósítószer, színezékek, hozzáadott cukor kizárva, csak pasztörizálva volt, kb. 82 C fokon! 

Gyümölcslé garancia:

Gyümölcslevek esetében, ha néha felfújódnának, csere-garancia érvényes. A tasakok legalább felének meg kell lennie/maradnia a tasakban.

A Jómagyar.hu hidegen sajtolt olajok 

Eezk valódi hidegen sajtolt olajok. Ez alegmagasabb minőségi osztály az olajoknál. A szűz vagy extraszűz olaj megnevezés nem hidegen sajtolást jelent, ezeknél lehetséges a kondicionálás,melegen sajtolás.

 Napraforgó olaj, mákolaj, tökmagolaj, máriatövismagolaj, kukoricacsíraolaj, repceolaj, kenderolaj, lenmagolaj, búzacsíraolaj, szezámmagolaj és vörös szőlőmagolaj: csak sajtolva, szűrve és palackozva vannak. Két partner üzemünknek nincsen pirításra, hőkezelésre alkalmas gépe, amit a hatóságok ellenőriznek, ezért a meleg sajtolás nem lehetséges.

Energiatakarékos, vegyszer mentes, tápértékben gazdag, kiváló sütni-főzni velük. Tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal, nem úgy, mint a bolti “finomított” étolajok.  Minden hidegen sajtolva nyers magokból.

jomagyar etolaj_240A bolti finomított étolajok a következő vegyi anyagokkal voltak “finomítva”: hexán (extrakciós oldószer – erős idegméreg, ez járta át eddigi olaját..), savazás-citromsav/foszforsav, lúgozás marónátronnal(nagyon erős lúg), derítőföldes kezelés(alumínium-hidroxid) és az egész mutatvány veszélyes hulladékokat eredményez és rengeteg vegyi anyag gyártását és későbbi hulladékkezelését igényli sok energiával! Nézze meg a gyártók honlapján, hogy ők mit vallanak be ebből…

Jómagyar.hu magőrlemények: Lenmag, szezámmag, kendermag,szőlőmag – szőlőhéj  őrleménye az emésztőrendszerért, csontokért, rostanyag bevitelért, valamint vörös szőlőmag, feketeribizli és homoktövis őrlemény az antioxidáns hatásért. 

JutaVit : a legnépszerűbb étrendkiegészítők a TV-ben reklámozott külföldi termékeknél jóval olcsóbban, azonos, illetve többszörös hatóanyag tartalommal ( Magnézium+B6)!

Magyar Nagykun rizs: Magyarországon az évi 55 000 t körüli fogyasztás 10 %-a magyar termelésű a naygkunságból. A kalocsai paprika az ország leghíresebb paprika termelő területéről származik, íze, őrlése, színe és illata hibátlan. ASTA értéke 200 2012-ben.

Baráti üdvözlettel:  Briglovics Zalán – jomagyar.hu   email: info kukac jomagyar.hu

 

Főmenü