Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Cégadatok és általános szerződési feltételek 

Kedves Érdeklődő!

Házhoz szállítást általunk Bp-re az 1-16. kerületekbe (nem minden része a kerületeknek!) vagy 5 bp-i átvételi pontunkra lehet  rendelni.

Kedves leendő Vásárlóink!

Mivel mi elsősorban webáruház vagyunk és most Ön is itt van velünk, ezért nálunk a kapcsolattartás egyetlen módja az internet. Ez azért is szükséges, mert így minden üzenetnek, megrendelésnek írásos nyoma marad. Ha leadta Jómagyar.hu termékrendelését, kérjük ne felejtse el az internetet napokra, mert az ember által írt visszaigazoló e-mail-ben fontos kérdések lehetnek a szállításra, visszaigazolásra vonatkozóan.

A meghirdetett házhoz szállítási területen történő kiszállításnál szükséges a pontos cím és telefonszám a futár számára! Illetve fontos, hogy ellenőrizze a megadott e-mail címen a második, azaz ember általi visszaigazolást!

Üdvözlettel: Briglovics Zalán

A megrendelés átvételének menete

Vásárlás a webáruházban

Webáruházi megrendelés beérkezése után azonnal megy egy gépi visszaigazolás a software-től,akkor !feldolgozás alatt” a rendelése státusza. Mi 24 órán belül (kivéve hétvége) igazoljuk vissza a rendelést, amikor a rendelés státusza “Megerősített megrendelés” vagy lesz. 

Ha saját kiszállítási területünkön kívülre rendel házhoz szállítást általunk, a rendelést szintén törölhetjük. (Ezt a felesleges további levelezés elkerülése végett tesszük, ugyanis a szállítási módok nevében ez az információ benne van.)

Jómagyar.hu házhoz szállítás szerdán és szombaton van Budapesten és a Bp-Vác vonalon, itt is email-ben pontosítunk, majd a kiszállítás előtt telefonon egyeztetünk. 

Reklamációk kezelése

Reklamációját kérjük, írásban küldje el, telefonon nem tudunk érdemben rögzíteni és kezelni. Az átvételi pontos átadások esetleges eltérését, hiányát az adott boltban lehet átvenni a következő héten, csomagküldést, házhoz szállítást ilyen esetekben sem vállalunk. Sajnáljuk, de az ilyen átvételi módnál a hiba benne van a rendszerben, nem úgy, mintha drágábban, de boltban vásárolna valaki.

Bár a boltokban is sokszor hiányos a készlet és hiába megyünk valamiért, igaz? Mennyiszer előfordul…

Átvételi pontok

 11. ker. Pí víz és gyógynövény bolt

 A bolt viszonteladónk! Termék, rendelés és ár információ:30-520-5624(Csak munkaidőben!)

 1114 Budapest, Eszék u.2. Max súly: 10 kg.

 Rendelések átvétele szerdánként 13 és hétfőnként 10 órától, rendelni kedd/péntek délig lehet.

 Rendelési minimum 5500 Ft.

13. ker. Biobello Reform Élemiszer Hegedűs Gyula u.32.

Nyitva H-CS : 10-18, P: 10-17, SZ:10-13 Átvétel szerda 14 órától a következő szerda 13 óráig! Rendelés kedd 12 óráig. 

Rendelési minimum 5500 Ft.

15. ker. Wesselényi piac

7:30-9:30 óra között minden szombaton a XV. ker. Wesselényi u. 3. alatt Nincs rendelési minimum, rendelni péntek délig lehet. Nincs maximális súly!

Provela varrógép szaküzlet

1035 Verőfény u. 7. Nyitva: H-P 9-16 Csomagok szerda 14 órától szerda 13 óráig vehetőek át. Min. rendelés 5500 Ft

 Jómagyar.hu házhozszállítás Budapesten(1-16.ker.)

és a Vác-Budapest vonalon

(Min. rendelés 7000 Ft!)

Szerda (8-15 óráig) és szombat (10-14 óráig) !

Rendelni előző nap 12 óráig lehet.(Kivéve gyümölcslevek!)

 Házhozszállítási díj: 900 Ft

Ingyenes átvételi pontjaink számának bővülésével az ingyenes házhozszállítás megszűnt!!

Fizetőparkolás esetén a csomagért ki kell jönni, ha ingyenes a parkolás és hely is van (belváros) akkor a csomagot be-illetve felvisszük a lakásba. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes címeket még az 1-16.kerületekben is elutasítsunk. Ilyenek a nehezen megközelíthető címek, kerületek külső területei, mint Remetekertváros,Zugliget, Adyliget, stb.., nincsen vagy nagyon nehéz a szabályos! parkolás vagy a Budai Vár területe is.

A házhoz szállítás előtt kb. 10-30 perccel SMS-ben vagy telefonon keressük önt, egy hozzávetőlege időpontot már a visszaigazolásban megjelölünk. Ha a megrendelő nem elérhető vagy nem veszi fel, akkor nem kíséreljük meg a cím megközelítését. Egyszer kíséreljük meg a kiszállítást, utána folytatjuk utunkat és már nem megyünk vissza, mert a bp-i forgalomban az nem fér bele a napi útvonalba.

1.1 Szolgáltató adatai

 

Jómagyar.hu webáruház

Bankadatok utaláshoz:

Briglovics Bernadett e. v.

Bank: Gránit bank (100 %-ban magyar)

Bankszámlaszám: kérésre, mert néhányan visszaigazolás előtt utaltak…, de jelenleg nem is fogadunk utalást, csak kp. fizetés van.

Székhely és telephely: 2600 Vác, Tabán u. 40-42.

Képviselője: Briglovics Zalán

Briglovics Bernadett

E-mail ügyfélszolgálat: info kukac jomagyar.hu

Adóigazgatási azonosítószám: 65829822-2-33

Profil:

Internetes kereskedelem

Egyéb, nem bolti kereskedelem

Általános szerződési feltételek

1. A szerződési feltételek alapfogalmai
2. Webáruház szerződési feltételek célja:
3. A Webáruház-szolgáltatás:
4. A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása:
5. A vásárló jogai és kötelezettségei:
6. Adatvédelem, adatbiztonság:
7. Záró rendelkezések

1. A szerződési feltételek alapfogalmai

Minimális rendelés a webáruházban

Jelenleg 1 Ft a rendelési minimum összeg a webáruházban. Ez a Wesselényi piac átvételi minimuma, a többi bp-i átvételi pontra 5500 Ft a minimális rendelési összeg, csomagot a Foxpost-al  7000 Ft-tól küldünk utánvéttel vagy előre utalással. 

1.2 A vásárló, vagy megrendelő

Aki a Webáruház-szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Jómagyar.hu internetes felületén regisztráltatja magát és e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.1 A Webáruház szerződési feltételek közzététele

A Webáruház szerződési feltételek vásárló által történő elfogadása a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz regisztrálja magát.

2.2 A Webáruház szerződési feltételek hatálya

A Jómagyar.hu fenntartja a jogot, hogy a Webáruház szerződési feltételeket részben, vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig.

3. A Webáruház-szolgáltatás

A Jómagyar.hu a vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház-szolgáltatást.

3.1 A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Jómagyar.hu termékek e. v. azonban kizárólag a meghirdetett házhoz szállítási területre, ami a Bp. 1-16. kerület, de nem minden része és a Vác-Budapest vonal, ami Vác, Sződliget, Göd, Dunakeszi területekre címzett megrendeléseket fogad el, valamint Foxpost futárral automatába és házhoz országosan küld csomagot.
3.2 A regisztrációhoz szükséges adatok  – Regisztráció már nem kötelező!

Személyes információk
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím (felhasználói belépéshez)
Mobiltelefon szám –  Hogy hívni tudjuk,ha váratlan szállítási nehézség lépett fel a visszaigazolás után és házhoz szállításkor a futár..

Jelszó


3.3 Rendeléshez szükséges további adatok

Szállítási cím
Irányítószám
Város
Utca neve
Házszám
Számlázási cím
Cég neve
Irányítószám
Város
Utca neve
Házszám

3.4 A Jómagyar.hu  termékek e.v. a fent említett adatok tárolásával kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszi

A vásárló a jelen ÁSZF elfogadásával az adatok tárolására, archiválására, és kezelésére a Jómagyar.hu termékek e.v-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan tárolja. Kérjük jelezze, ha törölhetjük adatait. 

4. A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása


4.1 Általános jellemzők

A szerződés a szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, a jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A Jómagyar.hu termékek webáruházban való vásárlás feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Jómagyar.hu termékek fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2 Regisztráció

A Webáruház regisztráció során a vásárló adatai megadása után rendelkezik a rendelés leadásának képességével. A vásárló a termékkínálatból bejelentkezés nélkül szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti. A vásárló felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni a boltba, ezután a bejelentkezés nélkül kosarába gyűjtött termékeket megvásárolhatja.

4.3 Megrendelés módosítása, törlése

A 2001 évi CVIII. törvényértelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. A Jómagyar.hu termékek a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mail-ben értesítést kap a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen (az ügyfélszolgálat elérhetőségein) van lehetőség rendelésének visszavonására.

4.4 Fizetési feltételek

A vásárló a bp-i pontjainkon csak készpénzben, csomagküldés estén utánvéttel vagy előre utalással tud fizetni.

4.5 Sikertelen kézbesítés esetén 

Házhoz szállításesetén a Foxpost partnere az Express One két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Az automatás átvétel esetében a csomagok 3 munkanapig vehetőek át az automatából.

Ha a vevő hibájából hiúsul meg az átvétel, azaz a vevő a megadott címen és telefonszámmal nem elérhető, megtagadja az átvételt, az automatábólaz elektronikus és SMS értesítés ellenére sem veszi ki a csomagot, akkor a szállítási és kezelési költséget a Jómagyar.hu jogi úton követelheti.

Csomag át nem vétele esetén az elolvasott és elfogadott ÁSZF-nek megfelelően FMH-t (közjegyzői hatáskörbe tartozó fizetési meghagyásos eljárást) fogunk indítani. A csomag visszaérkezését követő 5. munkanapig 1500 Ft-ot kell/lehet utalni. Amennyiben ez nem teljesül az adott határidőn belül, úgy FMH kérelem kerül benyújtásra. Ebben az esetben a kérelem eljárási díját (főkövetelés 3 %-a vagy minimum 8000 Ft!) és a csomagküldés és kezelés díját (1500 Ft) is ki kell fizetni.

4.6 Rendeléskövetési szolgáltatás – Hatályon kívül!

A Foxpost által megküldött követőkóddal követhetőek a csomagok.

5. A vásárló jogai és kötelezettségei

——————————————————————————–

5.1 Az elállás joga

A vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet-Távollévők között kötött szerződésekről – értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülésére a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról videó felvételt készít. Az Eladó köteles az áru ellenértékének, az igazolhatóan felmerült költségek levonása utáni összegét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

 

5.2 A Jómagyar.hu termékek e. v. esetleges kára

Amennyiben a visszahozott áruról vélelmezzük, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a fenti rendelet értelmében, a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a Jómagyar.hu termékek ev. követelheti a megrendelőtől. Felek a csomag károsodásának bizonyításaként kölcsönösen elfogadják az Eladó által, az áru felbontásakor készített videó felvételt.

5.3 Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

Adatait senkinek nem adjuk ki.

——————————————————————————–

6.1 Adatvédelmi nyilatkozat

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Jómagyar termékek ev. a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: A vásárló azonosításához szükséges adatokat: a vásárló felhasználói neve, jelszava (egyirányúan elkódolva) és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Jómagyar.hu a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A webáruházi regisztráció – a többi webáruházhoz hasonlóan – automatikus hírlevél feliratkozást is jelent, amit email-ben lehet töröltetni.

6.2 Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló a Webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése:
Egyedi azonosító
E-mail cím
Telefonszám
Jelszó
Név módosítása
Egyedi azonosító
A regisztráció törlését a vásárló a info@jomagyar.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

7. Záró rendelkezések


7.2. A jogviszony megszűnése

A Jómagyar.hu fenntartja a jogot, hogy rendelést elutasítson, amennyiben a rendelés meghaladja a rendelhető meghirdetett maximális súlyt, a termék belátható időn belül nem lesz készleten vagy a megrendelő adatai nem hitelesíthetőek.

Gyártókat nem szolgálunk ki, mivel mi forgalmazók vagyunk. Gyártók vagy feldolgozók keressenek gyártókat, mi csak egy webáruház vagyunk.

A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig. A vásárló bármikor kérheti a szerződés azonnali hatályú megszüntetését, amennyiben nincs folyamatban tranzakció, és egyik fél részéről sem áll fenn követelés. Ezt személyazonosságának igazolása után tudomásul vesszük, és a felhasználó bolthasználati lehetőségét megszüntetjük a regisztrációjának törlésével.

A Jómagyar.hu termékek fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja.

7.4. A Jómagyar.hu termékek e. v. felelőssége nem terjed ki

A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi, illetve erkölcsi felelősséget nem vállal.

GARANCIA, REKLAMÁCIÓ

Termékeink minőségére a jogszabályok szerinti mértékű garanciát vállalunk.

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra a Jómagyar.hu termékek e. v. természetesen, visszafizetést, vagy cseregaranciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.

Megrendelő jogosult és köteles reklamációját, észrevételeit írásban eljuttatni az Eladóhoz. A reklamációt az Eladó köteles 3 napon belül megvizsgálni, az eredményéről és a további teendőkről írásban értesíteni a Megrendelőt.

Főmenü