Homoktövis velő 200 ml Ár: 950 Ft
Homoktövis velő 200 ml Ár: 950 Ft
2,41

Homoktövis velő 200 ml Ár: 950 Ft

Ez a 100 %-os homoktövis velő teljesen natúr, azt a magas C vitamin tartalom és a kíméletes hőkezelés tartósítja.(82-85 C fok).

2,41
Beschreibung

Jomagyar.hu homoktövis velő 200 ml – Ára: 950 Ft

Az flakonos 500 ml-es homoktövis velőt küldjük csomagban!

Budapesti partnereinknél kapható, térképen láthatóak, telefonszámmal együtt:

Mintaboltunk: 11. ker. Eszék u. 2. (2000/950 Ft)

Kórház u-i vásárcsarnok: 1035 Budapest, Kórház utca 37-41.  D-K-i bejárat mellett Vesav Kft. (picivel drágább)

15. ker. Wesselényi u-i piac/csarnok vecsési savanyúságos (eltérő ár)


Ajánlott fogyasztás: napi 10-20 ml, azaz 1-2 evőkanál vagy fél korty! Felbontás után penész megjelenhet a felszínén, ha nem isszuk rendszeresen, ahogy a házi dzsemek, tejföl, joghurtok esetében is!! Mert nicsen benne NA-Benzoát. Tehát fogyasszuk folyamatosan, csak 2 deciliter! Almalével keverve nagyon finommá válik!

Ez a homoktövis velő termék kíméletesen lett készítve. Ez nem kapszula, sűrítmény, koncentrátum, kivonat, tabletta vagy egyéb, tehát nem ment át azokon a gyógyszer vagy élelmiszeripari feldolgozási technológiai lépéseken, mint a homoktövis kapszulák, kivonatok, koncentrátumok, sűrítmények. Ennél kíméletesebb feldolgozás nincsen! Összegzés: a termék valószínűleg több értékes hatóanyagot tartalmaz, mint a gyógyszer – vagy élelmiszeriparilag feldolgozott drága termékek!

A homoktövis sok száz milligrammos C vitamin tartalma legenda, senki nem vette a fáradtságot, hogy megméresse, mi megtettük. A legtöbb iromány a citrom 10-szeresét – ami 500 mg/100 g lenne – írja, de van aki 695! mg/100 g-ot ír.

A szerzemények közös jellemzője, hogy sehol nincsen forrásmegjelölés. Ezen az amerikai linken a nyers bogyó C vitamin tartalmát mérték meg és 400 mg-ot találtak benne, ami valóban kiemelkedő, de a pasztörizálás és tárolás hatására ez kb. 50 + 10 %-ot esik, ezért reálisnak tűnik az általunk kapott 175 mg/100 g-os eredmény. Forrás: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1750-3841.2008.00957.x

C vitamin tartalma:175 mg/100 g!

 

Jegyzőkönyv ide kattintva érhető el.

Hamarosan ORAC érték , összes polifenol és C vitamin értékeket teszünk közzé, ahogy azt tettük a közelmúltban a vörös szőlőmag őrleményünk esetében! ORAC érték is a jegyzőkönyvben,hamarosan friss mérés.


A homoktövis velő a homoktövis bogyó húsa gyakorlatilag, a héj és mag nélkül. Passzírozó géppel készül. Nagyon fanyar az íze, de így az egészséges. Aki finomabbat szeretne, annak ajánlom keverni frissen préselt almalevünkkel! Összetétel: 100 % homoktövis velő

Adagolás:

1-2 teáskanálnyi naponta, magában, de inkább gyümölcslével keverve. nagyon fanyar, megmarhatja a nyálkahártyát, ezért ajánlott hígítani.

A homoktövis jótékony hatásai (Klinikai kísérlet nem áll rendelkezésre!)

késlelteti az öregedési folyamatot
erősíti az immunrendszert
növeli a szervezet ellenálló képességét
véd különböző fertőzések ellen
segít a legyengülésben, erősítő hatású
javítja az általános egészségügyi állapotot
C-vitamin-tartalmának köszönhetően véd a megfázás ellen
fokozza az anyagcserét, így segít az ideális testsúly megtartásában
csökkenti a vércukorszintet
védi a májat
kedvezően hat a gyomorra
lassítja az érelmeszesedést
gátolja a hajhullást
gyógyítja a sebeket
Adagolás:

1-2 teáskanálnyi naponta, magában, de inkább gyümölcslével keverve. nagyon fanyar, megmarhatja a nyálkahártyát, ezért ajánlott hígítani.

Hasonlóan, mint a saját gyártású feketeribizli dzsem esetében, ez a termék is(ez nem a mi termesztésünk) mentes minden természetellenes vagy mesterséges adalékanyagtól és hozzáadott cukrot sem tartalmaz.

Összetevők:100 % homoktövis velő

Jegyzőkönyv ide kattintva érhető el.

A homoktövis és a méregtelenítés

Forrás: Antalvali.com

A homoktövis védi és erősíti az immunrendszert, növeli szervezetünk védekezőképességének hatékonyságát, késlelteti az öregedési folyamatokat. Magas C-vitamin-tartalma miatt – ami a citrom C-vitamin tartalmának a tizszerese?? – általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő, javítja az általános egészségi állapotot.

Magolaja minden család házipatikájában nagy szolgálatot tesz antibakteriális hatása révén, hiszen eredményes torok- és mandulagyulladás, orrnyálkahártya-gyulladás esetén. Csírátlanító tulajdonsága miatt kiváló gyulladáscsökkentő. A legtöbb sterol, elsősorban sitosterol, a homoktövis magolajban volt kimutatva. A szteroloknak (sitosterol, campesterol, lupeol stb.) fertőtlenítő, érzéstelenítő és gyulladásgátló hatásuk van. Fájdalomcsillapító hatásuk hasonló az aszpirinéhez.

Helyileg alkalmazva a homoktövis-olaj felgyorsítja a sebgyógyulást. Kifejezetten ajánlott égési és fagyási sérülésekre (az egyetlen ismert szer, mely csaknem heg nélkül gyógyítja az égési sebeket), vágott sebekre és sugár okozta égési sérülésekre. Szövetregeneráló, gyulladásgátló és antibakteriális hatását az évezredes tapasztalaton kívül klinikai kísérletek is bizonyították
Minden méregtelenítő kúra elengedhetetlen kelléke, mivel kedvezően hat a gyomor betegségeire (mint gyomor- és nyombélfekély), emellett védi a májat. A gyomor- és nyombélfekélyek, gyomorhurutok és bélgyulladások, valamint az aranyér kezelésére is hatásos szer.

Ami így nyár tájékán a nők becses étrendkiegészítőjévé teszi, az a zsíroldó hatása. Fokozza az anyagcserét, így segít az optimális testsúly megtartásában.
Számos pozitív hatása segít megőrizni szépségünket, mivel erősíti a kötőszövetet, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását. Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. Gátolja a hajhullást és lassítja a ráncok kialakulását. E-vitamin- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre. Folyamatos fogyasztása során beépül a bőr alatti zsírszövetekbe, és visszaadja azok rugalmasságát és puhaságát.
Speciális zsírsavösszetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.

Az atherosklerosis (érelmeszesedés) folyamatának megelőzésében jelentős hatása van a teának, húsolajnak és tablettának. Ez különösen elhízott, magas vérnyomással rendelkező középkorú és idősebb férfiak számára fontos, nőknél menopausa (a menstruáció elmaradása) után ill. fogamzásgátlót szedő és dohányzó fiatal hölgyek esetében. Az atherosklerosist a közepes és nagyobb erek belső struktúráinak megnagyobbodása és annak átépülése jellemzi. Ennek a folyamatnak a megakadályozásában nagy szerepe van a homoktövisben található antioxidáns vitaminoknak, borostyánsavnak, az alfa linolén és a linolsavnak.

Míg télen a magas C-vitamin tartalma, és immunrendszerünk megerősítése miatt érdemes fogyasztani, addig nyáron fogyasztva belülről építi ki a bőr ellenálló képességét. Már a régi Tibet magas hegycsúcsai között is nagyra értékelték az erős UV-sugárzás, így az ezzel együtt járó bőrelváltozások elleni energiáit.

Folyamatos fogyasztása során megfigyelték potencianövelő és a pajzsmirigy működését szabályzó hatását.

Nem elhanyagolható antidepresszív hatása, a központi idegrendszer erősítéséből, a szervezetet harmonizáló hatásából ered.

Homktövis velő ár: 950 Ft

Daten
Artikel-Nr.:
0078
Ergänzende Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!