JutaVit glükozamin-kondroitin-MSM 144 db

Ez a terméket a Jutavit  megszűntette, helyette ezt ajánljuk: Jutavit  Ára: 4500 Ft. Jutavit Glükozamin 144 db Glükozamin-szulfát ár tekintetében is az egyik legjobb árunk van Magyarországon! Lényegesen olcsóbban, mint a hasonló, de külföldi gyártású glükozamin termékek!

4 200 Ft
Beschreibung

Jutavit Glükozamin-szulfát MSM Kondroitin 144 db Ára: 4300 Ft!

 

Áraink nem csak a Jutavit Glükozamin termékek esetében kiválóak! Néhány példa: Jutavit Diozmin-Heszperidin 60 db 3800 Ft, Jutavit C vitamin 1000 mg retard 100 db 2100 Ft vagy például Jutavit Omega 3 halolaj 100 db 2250 Ft!


Termékeink minimális rendelési összeg nélkül  átvehetőek szombatonként a XV. kerületi pontunkon csak reggel 7:30-9:30 között, valamint 5500 Ft-tól további 3 pontunkon, bővebben térképünkön: jomagyar.hu átvételi pontok

Még nagyobb Kondroitin tartalmú új Jutavit termék a Jutavit Chondroitin Sulphate 60 db

Jutavit Glükozamin 144 db
  • Tápérték:
   Energiatartalom 42 kJ (10 kcal)/2 filmtablettába; 1567 kJ (373k cal) 100 g készítményben
   Fehérje 0g/2 filmtablettában, 0 g / 100g készítményben
   Szénhidrát 0,8 g / 2 filmtablettában; 29,8 g / 100 g készítményben
   Zsír 0,07 g / 2 filmtablettában; 2,61 g / 100 g készítményben

 

  • Aktív összetevők:
   Glükozamin-szulfát 1000 mg / 2 filmtablettában; 37,3 g / 100 g készítményben
   Kondroitin-szulfát 400 mg / 2 filmtablettában; 14,9 g / 100 g készítményben
   MSM 600 mg/2 filmtablettában; 16,1g / 100 g készítményben

 

  • Adagolás:
   Felnőtteknek napi 2x1 tabletta filmtabletta. A termék min. 3 hónapi folyamatos szedése javasolt. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. Szedése alatt sok folyadék bevitele ajánlott.

 

  • Összetevők:
   Glükozamin-szulfát 2KCL (rákpáncélból kivont), metil-szulfonil-metán, kondroitin-szulfát, tömegnövelő szerek (cellulóz, nátrium-(karboxi-metil))-cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz), fényező anyag (sztearin sav), csomósodást gátló (magnézium sztearát, szilicium-dioxid), szinezékek (titán-dioxid).

 

  •  Összetevői elősegítik a porcok épségének megőrzését és hozzájárulnak a normális porcképződéshez

 

  • Fontos figyelmeztetés:
   Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik!

 

  • Jutavit Glükozamin-szulfát MSM Kondroitin 144 db árak a netről: árgép.hu

 

  • Gyártja és forgalmazza:
   JuvaPharma Kft.
   2215 Káva, Bényei út 6.

 

  • OÉTI: 1419/2012 (Speciális tápszer) ÁFA : 5 %

 

További infók az internetről, linkek (Nem a hivatalos leírás része!)

 

100 %-ban magyar termék (nem csak hazai..), a magyar Juvapharma gyártja!

 

Rákpáncélt tartalmazó porcregeneráló, porcfejlődés segítő tablettás készítmény, kondroitinnel és MSM-el erősítve! Jelen ismereteink szerint a porc (vissza)épülésének legjobb módszere, ha építőköveit pótoljuk az elkopott porcnak. A porcszövet sejtközötti állományának két legfontosabb összetevője a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát, amely vegyületek megfelelő pótlása kulcsfontosságú ízületi kopás megelőzésében. Ha a porc szövetekben csökken a proteoglikánok mennyisége, a porc vizet veszít, rugalmassága csökken, és lassan elkezd pusztulni, kopni. Klinikai kísérlet: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4649492/

 

Mi is a glükozamin-szulfát?

 

A glükózamin-szulfát tablettában pótolható és rákpáncélból állítják elő

A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is. Mindezek mellett szakértők kimutatták, hogy ez a vegyület javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságait is. 

Az eddigi tudományos eredmények alapján elmondható, hogy a leghatékonyabb, leggyorsabban felszívódó formája a glükózaminnak a glükózamin-szulfát. Feltehetően ez a kénezett származék azért is hatékonyabb mint az alapvegyület, mert a kén-molekula hatékonyan stabilizálja a kötőszöveteket alkotó molekulákat. A leggyakoribb adagolási mód a szájon át történő adagolás, így a hatóanyag 90 %-a felszívódik a bélrendszeren keresztül. Ennek a fölszívódott mennyiségnek csak kb. 26%-át hasznosítja a szervezet. A vegyület a májban fehérjékhez kötve raktározódik. A glükózamin koncentrációja legmagasabb a májban, a vesében és az izületi porcokban, illetve a vegyület egy része az izületi folyadékba is kiválasztódik.

 

Juvita Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM tartalmú speciális -gyógyászati célra szánt - tápszer. Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

 

A Juvita Glüközamin-szulfát Kondroitin-szulfát MSM filmtabletta ízületi betegségekben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális gyógyászati célra szánt tápszer.
Összetevői elősegítik a porcok épségének megőrzését és hozzájárulnak a normális porcképződéshez.A kondroitin-szulfát visszaállíthatja a porcok rugalmasságát

 

Szarvasmarha porcból állítják elő.

 

A kondroitin-szulfát legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a glükóz-aminoglikánoknál is nagyobb mennyiségben képes megkötni vizet. A porcszövetek degeneratív folyamataiban a porc kondroitin-szulfát tartalma jelentősen csökken, ennek következtében a vízmegkötő képessége is kisebb lesz, így a csökkent víztartalmú szövetek rugalmassága jelentősen csökken. Ez a folyamat azután terhelés hatására kialakuló mikrosérülések kialakulásához vezethet, ami aztán további leépülési folyamatokat indíthat be a porcszövetben. A kondroitin-szulfát azonban fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is. Ez a vegyület nem csak a porcújdonképződésben tölt be alapvető szerepet, hanem a porcot bontó enzimek inaktiválása révén megállítja a porc pusztulását, és ezen keresztül gyulladásgátló hatása is jelentős.

 Kísérletes eredmények alapján ma már egyértelműen bizonyított, hogy a szájon át adott glükozamin és kondroitin-szulfát jól felszívódik, és nagy mennyiségben kerül be az izületi folyadékba. 

Hogyan hat a glükozamin-szulfát?

A glukozamin szulfáttal számos klinikai vizsgálatot végeztek, melyek alapján a glukozamin hatékonynak bizonyult a térdízületi porckopás kezelésében. A hatás abból adódik, hogy a szervezetbe juttatott glukozamin szulfát a vérkeringésen keresztül eljut az ízületekbe, és ott az ízületi belhártyán keresztül képes az ízületi folyadékba is bejutni. Az ízületi folyadék tulajdonságait kedvezően befolyásolja, illetve az ízületi rés felől bejuthat a sérült porc réseibe is.

A glukozamin serkenti a porcsejtek gukozamino-glikán és proteo-glikán szintézisét, ami azt jelenti, hogy az ízületbe bejutott glukozamin hatására a porcsejtek sejtközötti állomány - termelése fokozódik. A porcszövet ezután nagyobb sikerrel tartja vissza a sejtközötti állományában a vizet, fokozva ezzel ellenálló képességét a nyomással, ütődésekkel szemben. Ebből következően a glukozamin szulfát lassítani képes a porc elöregedésével, kopásával járó folyamatot.

 

Hasznos angol nyelvű link:


Klinikai kísérlet USA: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4649492/

http://www.naturalnews.com/glucosamine.html

 

A JutaVit Glükozamin szulfát + Kondroitin + MSM 144 db ára nálunk 4200 Ft

 

 

Daten
Artikel-Nr.:
jv-9299
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!