Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db! Ár: 3000 Ft

3,000Ft

Rendelhető

Ára: 3000 Ft! A JutaVit Chondroitin-sulphate (Kondroitin-szulfát) 800 mg készítmény. Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porcrendellenesség esetén.

Összehasonlítás

JutaVit Kondroitin-szulfát 800 mg 60 db – Ára: 3000 FT EP kártyára is!

iGYEKSZÜNK ÁRAINKAT A TÖBBI TERMÉKKATEGÓRIÁNKHOZ HASONLÓAN ORSZÁGOSAN AZ EGYIK! LEGOBBRA BELŐNI!

Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porc rendellenesség esetén.

A Chondroitin-sulphate az ízületi felszínek porcának víztartalmát biztosító összetett szénhidrát. A Glükozamin-szulfát pedig egy olyan aminosav ami alapvető építőeleme az ízületeket alkotó porcnak. 

A már eddig is nagy sikerrel forgalmazott Glükozamin-szulfát Kondroitin-szulfát MSM termékünk mellett ez az új, nagyobb dózisú Kondroitin-szulfát (800 mg) kiváló kiegészítője lehet más porctámogató étrend-kiegészítőknek.

Csomagolás:

4X15 db filmtabletta bliszter levélben

Adagolás: Felnőtteknek napi 1X1 filmtabletta. A termék 5-6 héten át történő szedése javasolt. Rendszeres alkalmazása évente többször, két hónapos szünetekkel megismételhető. Szedése sok folyadék bevitelével ajánlott.

Fontos figyelmeztetés: A JutaVit Chondroitin-sulphate készítmény csak orvosi ellenőrzés mellet alkalmazható. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem alkalmazható.

Jutavit Chondroitin-Sulphate 60 db árak: árgép.hu

OÉTI notifikációs szám: T/1916/2015 (tápszer)

Összetevők: kondroitin-szulfát,tömegnövelő szerek(dikálcium-foszfát,mikrokristályos cellulóz,hidroxi-propil-metil-cellulóz), fényező anyag (sztearin sav), kalcium karbonát, csomósodás gátló (szilícium dioxid, magnézium sztearát, talkum),nedvesítőszer(polidextróz).

Gyártja és forgalmazza:

JuvaPharma Kft.

H2215 Káva, Bényei út 9.

www.juvapharma.hu

Figyelem!

Ez a magyar Kondroitin-szulfát termék sokkal olcsóbb, mint a hazánkban, külföldi cégek által árusított, azonos hatóanyag tartalmú termékek és megvásárlásával a magyar cégeket és munkahelyeket támogatja! Hajrá magyar ipar!


További infók az internetről..( Nem a hivatalos leírás/adatok része!)

Mivel nem találtunk magyar klinikai kísérletet Kondroitin-szulfát tekintetében, ezért sajnos ismét egy amerikai klinikai kísérletet kell citálnunk, amit az USA Egészségügyi Minisztériuma végeztetett el 12, 5 millió dolláros költségen..

A Kondroitin-szulfát klinkikai kísérletben 1583-an vettek részt és a kombinált Glükozamin-szulfát-Kondroitin-szulfát-ot fogyasztó csoport 79 %-a érzékelt legalább 20 %-os fájdalom csökkenést a placebo csoport 54 %-ához képest.. Részletek a szövegben található kék linken, sajnos csak angolul.

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu